donderdag 3 juli 2014

Webshoptip: Wander & Co


Hoera, er is een nieuwe webshop in ons land, en wat voor eentje! Superleuke, unieke spulletjes die je niet zomaar in de winkels hier vind, maar toffe interieur- en keukenspullen, papierwaren en ook wat beautyproducten. Maak kennis met Wander & Co, de webshop van co-blogster en vriendinnetje Liesbeth.
Maandagavond mocht ik al in real life kennis gaan maken met de spullen die ze verkoopt, samen met een hapje, een drankje en heel wat leuke mensen. Ik geef jullie vandaag al een kleine peek met mijn favorieten, en ik kocht, om te beginnen, al een kleinigheidje!We kregen heerlijke hapjes van Liesbeth, gemaakt door Atelier des Fêtes, deze waren mijn favorieten, aardbeien met slagroom en superlekkere donuts, samen met lekkere drankjes en ook propercorn, ik proefde de zoet-zoute en kon er makkelijk twee zakjes van op!

Mijn favoriete keukenspulletjes zijn niet enkel leuk en uniek, maar ook supercute!! Een broodplank in de vorm van een wolk, en je hebt er ook een keukenspons van, en setje 'bordjes' in de vorm van sneetjes brood, vind ik echt super! Too bad dat mijn verjaardag net voorbij is.

Ook leuk zijn de postkaarten, super om iemand mee te verrassen of gewoon als decoratie in een kader in huis. De flessen in de verschillende kleuren vond ik ook heel erg tof, en ook erg betaalbaar (het is dat ik niet veel plek in huis heb om alles te zetten, of ik had er zeker eentje meegedaan). Op de middelste foto zie je oa. leuke stempels en papiertape, en onderaan superleuke lampjes!

Ook deze zijn geweldig en kosten slechts €2/st. Leuke reistasjes met ziplock sluiting van House Doctor.

Kaarsen en leuke beautyproducten van het merk Cowshed

Ik kocht zelf een setje van deze geweldige potloden van Popculture Pencils met quotes van films en series (oa. Clueless, Mean Girls, Bridget Jones, Friends, New Girl, ...). Ik ging voor een setje van Friends. En ik kocht ook een leuke snoeppotje van het merk House Doctor!

Wat denken jullie van deze leuke spulletjes?
Neem zeker een kijkje in de webshop: Wander & Co want ik heb nog lang niet alles op foto gezet, en volg de facebookpagina, om op de hoogte te blijven wanneer er nieuwe spulletjes binnenkomen (ik ben alvast aan het wachten op superleuke roze flamingo-kaarsen die verwacht worden in de shop).

Bedankt voor de leuke avond Liesbeth, en veel succes met de shop, je hebt er aan mij alvast een klant bij!


12 opmerkingen:

 1. Wow...daar ga ik zeker eens piepen en ben super benieuwd naar die roze flamingo-kaarsen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke en originele items verkopen ze bij deze shop! De potloden die je gekocht hebt zijn super! Die heb ik nog nergens eerder gespot. Leuk ook zo n avond waarbij je alles live kan zien en waarbij ook aan de inner blogger is gedacht: top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben al eens op de site gaan kijken en er staan erg leuke spullen op. Ik heb al een aantal dingen op mijn wishlist gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die potloodjes zijn echt geniaal, haha! Heel erg mooie dingen, ik neem zeker een kijkje op de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha I'll have that Mrs. Ryan Gosling pencil (don't tell my husband) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. SprinklesOnACupcake6 juli 2014 om 09:30

  Hehe, I won't ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SprinklesOnACupcake6 juli 2014 om 09:31

  Ja, het was een toffe avond en zo zie je alles toch eens in real life!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke spulletjes! Bedankt voor de tip, ideaal om deze druilerige zondag mee door te brengen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je door hen bent uitgenodigd. Lijkt me een heel leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke spulletjes, ik ben meteen fan geworden op Facebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. thestyleavenue14 juli 2014 om 00:13

  ik ben ook fan :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram