Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Secrets of the World


The World is our source of Beauty, en daardoor is The Body Shop voor hun Secrets of the World lijn de hele wereld rondgereisd om eeuwenoude beautyritualen te ontdekken die een buitengewoon effect hebben op de huid. Deze rituelen zijn de inspiratie geweest voor deze prachtige lijn zuiverende en verstevigende kleiproducten, aromatische luxe oliĆ«n, verfijnende natuurlijke scrubs en heerlijke crĆØmes, die zorgen voor een ultieme wellness-reis.

Iedereen kan wel eens genieten van een wellness-momentje thuis, en als je dan zo'n heerlijke producten in huis hebt, met luxe ingrediƫnten, heerlijke texturen en geuren dan ben je helemaal ontspannen. De Secrets of the World lijn bestaat uit 13 producten, ik zet er vandaag graag 6 op een rijtje die ik uitprobeerde.

- Himalayan Charcoal Body Clay (200 ml - €19 - voorlopig nog niet verkrijgbaar in de benelux)
Een zuiverend lichaamsmasker met houtskool, wat een beautygeheim is uit Aziƫ, waar het gebruikt wordt om onzuiverheden uit de huid te trekken. Nadat je je huid gereinigd hebt, breng je dit masker aan. Laat het vervolgens tien minuten drogen en spoel het grondig af met warm water. Resultaat, een zuivere stralende huid!
De geur is heel verfrissend en relaxerend, maar de werking is heel fijn. Werkt heel zuiverend, dus voor mensen met een probleemhuid zeker een aanrader. Het is een beetje een gedoe om aan te brengen, je moet je eerst wassen, dan afdrogen en nadien het product tien minuten op de huid laten, en dan terug afspoelen.

- Egyptian Milk & Honey Bath (250 g - €17 - voorlopig nog niet verkrijgbaar in de benelux)
Een ontspannend badpoeder van plantenmelk en honing dat zorgt voor een zachte huid. Zodra je een lepel van dit heerlijk geurende, romige poeder in stomend water giet, zorgt de geur van een totale ontspanning. Voor een volledig bad, gebruik je een vijftal lepels poeder, die onder stromend water in melk veranderen.
Het product ziet er zo leuk uit in het zakje en met het kleine houten lepeltje. Als je uit bad stapt ben je helemaal ontspannen, en je huid is echt superzacht.

- Japanese Camelia Cream (350 ml - €26)
Een heerlijke bodycrĆØme met de olie van de elegante cameliabloem, die de huid zacht maakt en gaat hydrateren, en dat met een heerlijke subtiele geur. De crĆØme trekt echt heel goed in, en de huid blijft echt heel lang zacht aanvoelen.

- Polynesian Monoi Radiance Oil (170 ml - €17)
Een olie met Monoi, een gekoesterd, heilig, geurig mengsel van kokosolie en tiarebloemen, om zowel de huid als het haar te doen glanzen. Dit is echt zomer in een flesje, zo heerlijk!! Je kan het in masseren op de vochtige huid of een paar druppels op je haar wanneer het beschadigd of droog is (of wanneer je gewoon wilt genieten van een heerlijke geur), maakt het glanzend en soepel. I love this!

- Hawaiian Kukui Cream (350 ml - €26)
Nog een bodycrĆØme, deze met kukuĆÆ-olie, al generaties lang gebruikt door HawaĆÆaanse vrouwen om de huid te verzorgen die lang wordt blootgesteld aan de zon. De hydraterende olie herstelt de soepelheid van de huid en verzorgt deze intens. Hij heeft ook een heerlijke zomerse geur, voelt geweldig aan op de huid en trekt ook snel in.

Ik plaatste ook nog de Intensely Revitalising Facial Oil (30 ml - €35) uit de Oils of Life lijn bij deze foto's (de kleur paste er zo goed bij, dat ik dacht dat deze er ook bij hoorde). Maar het is dus een gezichtsolie die je huid gaat opknappen en laat stralen, en ook anti-aging gaat werken. Bestaat uit drie zaadolies nl. zwarte komijn olie, rozenbottel olie en camelia olie. De olie voelt heel licht aan, en is ook geschikt voor een gevoelige, gecombineerde huid. kan 's morgens en 's avonds gebruikt worden, maar ik vind hem heel erg fijn om enkel voor het slapen aan te brengen.

Ik vind deze lijn zo fijn, voelt allemaal heel luxueus aan en de geuren en texturen zijn heerlijk. Mijn favorieten zijn toch de Polynesian Monoi Radiance Oil en de twee Body Creams.
Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie al iets uitgeprobeerd?

The Body Shop - Secrets of the World
Verkrijgbaar in alle The Body Shop winkels

Nog verkrijgbaar in deze lijn:

African Ximenia Scrub (350 ml - €21), French Lavender Massage Oil (170 ml - €17), Dead Sea Salt Scrub (350 ml - €22)Morroccan Rhassoul Body Clay (200 ml - €19), Thai Lemongrass Massage Oil (170 ml - €17), Tahitian Orchid Massage Oil (170 ml - €17)