donderdag 6 december 2018

Cadeautip: Daniel Wellington giftset (+ kortingscode)


Sinterklaas vertrekt vandaag terug naar Spanje, eindelijk tijd om aan die kerstboom en bijhorende cadeautjes te denken! Als je nu al niet echt ideetjes hebt wat te kopen, heb ik een leuke tip voor jullie! Horlogemerk Daniel Wellington heeft superleuke giftsets beschikbaar, uurwerk met armband of eentje met een extra bandje. Ze geven daarop nog eens 10% korting op alle gift boxen, en dat is niet alles, ook ik heb voor jullie een extra kortingscode, van maar liefst 15%, die combineerbaar is met de actie van hunzelf, dus in totaal maar liefst 25% korting! 

Ik ben sowieso fan van de mooie uurwerken van Daniel Wellington, dat ze in zo een giftset komen is altijd mooi meegenomen, zeker als je op zoek bent naar een mooi cadeau. 
De klokjes zijn altijd wit of zwart, en zien er hetzelfde uit (al zijn er natuurlijk wel verschillende maten), maar ze hebben zoveel verschillende bandjes (wat de keuze niet makkelijk maakt), leder, stof of metaal, in verschillende kleuren.

Ik koos de Classic Petite Melrose, de kleinste maat met het witte klokje, in een rose gold metalen bandje. Heel elegant en past echt wel overal bij. In de giftset komt hij samen met armband, de Classic Cuff in dezelfde kleur. Heel mooi samen gecombineerd, maar kunnen ook beide apart gedragen worden, of gecombineerd met andere juwelen.

Je hebt ook sets met een bredere armband, in twee kleuren, of sets met een extra bandje voor je uurwerk, ook heel leuk natuurlijk! Ze komen in een mooie verpakking, een zwart doosje met rode strik. Maar ook als je enkel een uurwerk of armband koopt, zie je in je winkelmandje ook gratis gift wrapping.

Op de website zelf geven ze 10% korting op de gift boxen. Met de code DWPETRA (die je bij checkout kan ingeven), krijg je nog eens extra 15% korting! Dat is dus een mooie korting van 25% op zo een leuke giftset. 
Wil je gewoon een uurwerk kopen, dan kan je de code DWPETRA uiteraard ook gebruiken, en krijg je sowieso de 15% korting. De kortingscode is geldig tot 8 januari 2019. Je hoeft ook geen verzendkosten te betalen. Lijkt me alvast al een mooie korting! Bekijk het aanbod op de website van Daniel Wellington.

Wat vinden jullie van deze leuke gift set? Zou je dit graag zelf cadeau krijgen of geven?

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.