Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Even Better Eyes - Dark Circle Corrector

Working mom here & ik kan niet vroeg mijn bed in, slechte combinatie voor donkere kringen en wallen onder de ogen. Hear hear voor de nieuwe Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector.
Ik weet het, een hele mond vol, maar het product doet wonderen!

De Even Better Eyes Dark Circle Corrector vermindert donkere kringen onder de ogen.
Kringen kunnen tal van oorzaken hebben, zoals vermoeidheid, stress, veroudering, uitdroging, slechte doorbloeding, ontsteking en erfelijke eigenschappen. En doordat de huid onder de ogen extra dun is, valt dit extra op.
De meeste mensen gaan de donkere kringen liever gaan camoufleren met concealerproducten, maar nu kan je ze echt gaan aanpakken.

Clinique heeft nu een nieuwe formule ontwikkeld die speciaal bedoeld is om kringen te verminderen, onmiddellijk en op langere termijn. De Even Better Eyes Dark Circle Corrector is een mild oogproduct dat de oogzone helder maakt én het is klinisch bewezen dat het kringen in 12 weken zichtbaar vermindert tot 30%.

♦ Onmiddellijk effect
Maakt de oogomtrek meteen helder dankzij de Translucent Optics Technology, die werkt op basis van ultrafijne optische bestanddelen die helpen het licht op te vangen. Zo verbetert de natuurlijke tint van de huid, de oogzone verheldert en je krijgt een frisse aanblik, dus je donkere kringen zijn direct al aangepakt en vermindert.

♦ Verbetering op langere termijn
- De combinatie van vitamine C en moerbeiwortel helpt donkere verkleuring tegen te gaan.
- Irritatiebeperkende bestanddelen zoals Cafeïne en groenethee-extract zorgen dan weer voor een verzachtende, kalmerende werken en beschermen de huid tegen de schadelijke gevolgen van oxidatie.
- Fytosfingosine verzacht de huid en voorkomt zo irritatie die ertoe kan leiden dat de kringen extra opvallen
- Extract van Siegesbeckia Orientalis helpt de afbraak van natuurlijk collageen tegen te gaan, waardoor de structuur van de huid intact blijft.
- Linolzuur en cholesterol zorgen voor een gladdere en zachtere huid.
- Wei-eiwitten versterken de dunne huid onder de ogen, waardoor kringen minder goed zichtbaar zijn.

Twee maal per dag aanbrengen onder de ogen met de verkoelende applicator (die perfect is om wallen aan te pakken, voelt heel fris aan), en nog even met de vingertoppen openwrijven.

Up to the test:
Ik vind het een heel aangenaam product. Ik gebruik het nu al verschillende weken en ik voel echt een verschil. De huid onder mijn ogen voelt zijdezacht. Ik heb ook het gevoel dat mijn donkere kringen echt vermindert zijn. De crème heeft een gele ondertoon en je ziet ook de hele fijne bestanddeeltjes, net subtiele glitters, maar helemaal niet opvallend.
De oogcrème brengt makkelijk aan en trekt vlot in de huid en die verkoelende applicator doet echt wonderen voor de wallen. Het voelt echt heel verfrissend aan.
Ook mijn huidstructuur voelt veel steviger aan!
Ik moet zeggen, ik gebruik wel nog een concealer onder mijn ogen( ook eentje van Clinique trouwens, blijft één van mijn favoriete merken), dat hoort gewoon bij mijn make-up routine, maar ik denk niet dat ik deze oogcrème nog kan missen!
Hij is niet goedkoop, maar als je echt nood hebt om je donkere kringen aan te pakken, zou ik deze zeker eens proberen!

Wat denken jullie van dit product? Gebruiken jullie iets voor donkere kringen of wallen?
Petra x

Clinique Even Better Eyes Dark Circle Corrector - €42
Verkrijgbaar in de parfumerie of op Clinique.be