Mogelijk gemaakt door Blogger.

Trein, tram bus, of liever fiets of auto?

Hoe ga jij naar het werk? Het is voor iedereen anders, en aan elk vervoersmiddel zijn er wel voor- en nadelen verbonden.
We willen allemaal wel een job dicht bij huis die ook makkelijk te bereiken is, maar dat is jammer genoeg niet voor iedereen het geval. Natuurlijk als je af en toe eens uitkijkt naar vacatures is het misschien wel eens handig om dat te laten meebeslissen.


Ik ga elke dag met de auto naar het werk. Het is ongeveer 20min rijden, maar ik moet niet echt drukke wegen of plaatsen hebben dus het gaat wel vlot. Ik moet ook geen parking betalen aan het werk, wat ik ook wel een pluspunt vind.

Toen ik nog geen auto had, ging ik met het openbaar vervoer. Goedkoper natuurlijk dan de auto, maar ik vond het echt niet leuk om zo lang onderweg te zijn. Ik woon nog afgelegen, of toch op een plek waar er niet veel bussen rijden (het is al verbeterd nu denk ik), maar er waren toen misschien vijf bussen op een dag, ik moest dan meestal nog overstappen en een stuk te voet, en dan was ik nog te vroeg op het werk.

Ik zou dus niet meer zonder mijn auto kunnen, maar een job waarbij ik elke dag een uur in de auto zou moeten zitten en lang in de file hoef te staan, zou ik eerlijk gezegd niet zien zitten.
Ben je zelf op zoek naar een nieuwe job, neem dan zeker een kijkje op stepstone.be, één van de grootste jobsites in Europa.

Hoe gaan jullie naar het werk?