Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Grand Bal with Marilyn & Flash

Ik stelde jullie eerder al de mooie kerstcollectie voor van Dior, Grand Bal (kijk hier nog eens)!
Een hele mooie collectie, maar ik verwachtte ook niet anders, ik ben altijd zo benieuwd naar hun eindejaarscollectie, ze maken er altijd iets prachtig van! Zeker met een aantal Limited Edition verpakkingen bij hun nagellak en lipstick, zo eentje mag niet ontbreken in je collectie!

Er staan een aantal dingen op mijn oh zo lange wishlist, maar ik kan er alvast twee aanvinken, Diorific Vernis in de rode kleur Marilyn en de Dior Addict Ultra Gloss in de kleur Lamé Gold.
Kijk eens eventjes mee:


♦ Diorific Vernis Marilyn
In de kerstcollectie dit jaar zitten vier nieuwe kleurtjes in supermooie flesjes. Het zijn prachtige luxueuze potjes, en daardoor waren ze ook mijn favorieten in de collectie! Zo een speciaal flesje heeft toch een hoog must-have gehalte!!
Ik heb de rode kleur Marilyn, en rood is perfect en tijdloos voor zo een collectie!

Het is een mooie rode kleur, geen shimmers of glitters maar effen rood, die mooi glanst en de perfecte tint heeft, niet te licht, niet te donker!
Hij dekt heel mooi en egaal in twee lagen. Brengt makkelijk aan, al is het eventjes zoeken om het kleine borsteltje makkelijk te hanteren.

♦ Dior Addict Ultra Gloss Lamé Gold
Goud voor de feestdagen mag niet ontbreken, dus waarom niet op de lippen!
Met deze lipgloss Lamé Gold krijgt je alvast mooie gouden glitters. Verder is het sheer, maar wel met de nodige shimmers en sparkles in goud- en kopertinten.

Hij is mooi op zichzelf maar ik denk ook wel heel geslaagd in combinatie met een lipstick om een beetje warmte, glans en glitters toe te voegen.
Hij brengt makkelijk aan dankzij het borsteltje en hij blijft ook heel lang aanwezig op de lippen.
Hij voelt vol aan op de lippen, zonder zwaar en plakkerig te zijn!

Wat vinden jullie van de producten? Hebben jullie zelf iets uit deze collectie?
Petra x

Diorific Vernis Marilyn - €27.25
Dior Addict Ultra Gloss Lamé Gold - €29.52