Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Christmas with Snow Fairy & Popcorn

De Lush kerstcollectie, elk jaar iets om naar uit te kijken. Zoveel leuke figuren, producten en heerlijke geuren!
Heel veel badspullen, en ik ben nogal een douchemens, dus ik ging dit jaar, alweer, voor Snow Fairy! Blijft mijn jaarlijkse favoriet, een heerlijke geur die ik nooit beu wordt.
Ook de Popcorn Lip Scrub ging in mijn winkelmandje. Ik was gewoon heel benieuwd naar de smaak (popcorn-lover here) en ik was al fan van de Bubblegum versie.


♦ Snow Fairy douchegel
Dit jaar kreeg ze een nieuw jasje, de gele en witte sterren laten de Snow Fairy nog meer opvallen. Het is een heerlijke douchegel die ruikt zoals het eruit ziet, naar heerlijke zoete snoepjes.
Het is roze, bevat glitters, en ruikt gewoon superlekker!
De geur hangt helemaal in huis na een douche met deze, en hij blijft ook heerlijk lang op je huid aanwezig!

♦ Popcorn  Lip Scrub
In de winter kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Droge lippen, losse velletjes, ...Met een lipscrub haal je die vervelende droge velletjes weg, en waarom dan niet met een smaakje.

Deze lip scrub bevat suiker en zout! De kleine korreltjes verwijderen op een zachte manier dode huidcellen en stimuleren je bloedsomloop zodat je lippen zacht en mooi van kleur worden.
De jojoba- en kokosolie verzorgen en verzachten je lippen.

Neem een beetje op je vinger en masseer dit voorzichtig over je lippen. Daarna lik je gewoon je lippen schoon en gebruik je een lippenbalsem.

Hij smaakt naar zoet-zoute popcorn, en ik moest serieus wennen aan de smaak. Ik ben nogal fan van de zoete bubblegum versie. Na een paar keer vond ik de smaak nog best te doen en vooral mijn lippen zien er beter uit! Ze hebben een mooie natuurlijke kleur en ook velletjes verdwijnen (laat die winter maar komen).
Wel goed smeren met een lippenbalsem achteraf, want na een scrub voelen je lippen altijd droger aan.

Wat vinden jullie van mijn Lush aankopen? En hebben jullie iets van de kerstproducten?
Petra x