Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mythic Oil, het volledige gamma!

Ik liet jullie eerder al weten dat de Mythic Oil van L'Oréal Professionnel één van mijn all-time-favorite haarproduct is. Het begon allemaal met één haarolie die, door zijn populariteit, uitgebreid werd met een haarolie voor gekleurd haar en een melk (lees er hier nog alles over).
Ik gebruik deze echt heel vaak en ik ben er supertevreden over, ruikt gewoon heerlijk en doet ook wonderen voor mijn haar!
Ik was dan ook superblij om te horen dat het gamma werd uitgebreid met een shampoo, conditioner en masker!

De Mythic Oil producten zorgen voor voeding en glans dankzij arganolie en katoenzaadolie, die bekend zijn voor hun herstellende, hydraterende en voedende eigenschappen.
De Mythic Oil lijn is nu een gamma met een unieke verzorging, geïnspireerd op Oosterse schoonheidsrituelen, die geen parabenen bevatten.

Bestaat dus uit:
Mythic Oil Shampoo die het haar reinigt. Hij zorgt er ook voor dat het haar gevoed, gedisciplineerd, glanzend en zacht is!
Komt in een handige doseerfles, zodat je niet teveel kan nemen. Het product is niet heel lopend dus je moet het goed openwrijven, maar het schuimt goed dus je hebt ook niet zoveel nodig.

Mythic Oil Conditioner voedt het haar, zodat het zacht aanvoelt en mooi glanst. Na de shampoo aanbrengen en drie minuten laten inwerken, en daarna uitspoelen.
Komt ook in een handige doseerfles, altijd handig in de douche. Is goed vloeibaar en brengt makkelijk aan.

Mythic Oil Masker gebruik je in de plaats van de conditioner. Hij zorgt voor een iets intensere voeding dus je beslist zelf of je eens nood hebt aan het masker om je haar extra te voeden of je gewoon kiest voor de conditioner na de shampoo. Deze laat je ook drie minuten inwerken en spoel je nadien uit!
Het is een dikker product dat je in kleine porties in het haar verdeelt en goed inmasseert, maar maakt je haar wel zwaarder dus niet teveel gebruiken en gewoon op de puntjes aanbrengen.

Ik ben fan, deze producten ruiken zo goed dat ik ze niet teveel wil gebruiken uit schrik dat ze op gaan zijn, haha!
Mijn haar ruikt heerlijk en voelt ook superzacht aan.
Ook de verpakking ziet er mooi en luxueus uit, met hun mooie gouden kleur en afbeelding.

Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie zelf de Mythic Oil al uitgeprobeerd?

L'Oréal Professionnel Mythic Oil
Shampoo 250ml - €15.20
Conditioner 150ml - €20.40
Masker 200ml - €21.80
Olie 125ml - €19
Verkrijgbaar bij L'Oréal Professionnel salons, of bij Pro-Duo.