Mogelijk gemaakt door Blogger.

Koude voeten deze winter? Niet met deze tips!

Ik vertelde het jullie al eerder, ik haat koude voeten, echt!!
Ik kan niet slapen als mijn voeten koud hebben en ik loop dan ook helemaal slecht gezind als ik het koud heb!
Je vind mij ondertussen met warme pantoffels in huis, maar er zijn nog enkele handige tips om de voetjes warm te houden deze winter!


Toen ik bij mijn laatste 'guilty pleasures & kleine kantjes' schreef dat ik eigenlijk in de winter (nu ook al, dus reken er de herfst ook maar bij) met kousen aan slaap, kwam ik te weten dat er zoiets bestaat als bedsokken! Seriously, had ik dat eerder geweten!
Ook kousenmerk Falke had dit gelezen en ik kreeg dit heerlijk warme cadeautje thuisgestuurd.
Het zijn superschattige kousen, zo fluffy en warm, ik wil ze eigenlijk nooit meer uitdoen!!

Maar ook buiten de slaapkamer zijn warme sokken een must! Kies voor lekker warme dikke sokken in je schoenen of laarzen. En denk niet dat de rokjes en kleedjes nu een seizoen in de kast moeten verdwijnen, je hebt gelukkig ook panty's die gevoerd zijn met een warme fleece-voering. Meer zelf, kies voor Thermolactyl van Damart. Thermolactyl is de legendarische vezel van Damart, die je warm houdt in de winter, en die hebben ze ook in een gewone zwarte panty!

Je had vorig jaar nog de Warme Voeten Crème van Hansaplast, jammer genoeg zit die nu niet meer in het gamma. Maar gewoon je voeten inmasseren met een voetcrème doet ook al heel wat aan koude voeten. Zo heeft Hansaplast wel nog de zachte voeten crème, die de huid voedt en zacht en soepel maakt. Perfect voor in de winter wanneer je voeten altijd verstopt zitten in kousen en schoenen.
En als je met warme handen de crème goed insmeert op je voeten, voelen ze ook echt al veel warmer aan.

Een kersenpitkussentje is ook ideaal, voor in de zetel of om mee te nemen in je bed. Je verwarmt het in de magnetron en het blijft toch een paar uurtjes warm.
Wat ook zou helpen is chilipoeder in je kousen te strooien (must try this).
Verder, kruip in je zetel met een fleecedekentje en een warme kop koffie, thee of chocomelk!

Hebben jullie nog handige tips voor koude voeten?
Petra x