Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ready for christmas with Philosophy

Philosophy heeft de heerlijkste producten. Vooral met de kerstperiode brengen ze altijd supertoffe pakketjes uit. Ze verkopen ondertussen ook al in België tal van Philosophy producten, maar van de speciale setjes zijn dat er meestal maar een paar.
Ik bestelde daarom terug enkele producten via Skinstore.com (dat deed ik vorig jaar ook al, kijk hier nog eens naar mijn buit van toen).
Ik bestelde samen met Hanne, zo konden we de verzendkosten wat verdelen, jammer genoeg kwamen er dit jaar ook veel douanekosten bij die we moesten betalen!

Kijk eens eventjes mee naar mijn Philosophy aankopen:


♦ Have a Cherry Christmas

Deze supermooie 3-in-1 douchegel, shampoo & badschuim van witte kersen brengt je helemaal in de kerststemming.
De verpakking ziet er heel leuk uit, maar ook het product zelf ziet er super uit met zijn parelmoer roze glans.
Hij ruikt superzoet, en natuurlijk naar kersen. De geur blijft ook heerlijk lang hangen!
Ik gebruik hem vooral als douchegel, soms ook in bad, maar niet als shampoo!

♦ Snow Angel

Ik bestelde vorig jaar het pakketje met de douchegel en bodylotion. Het is echt één van mijn favoriete geuren, en mijn eerste douchegel is zo goed als op, maar de bodylotion niet, dus bestelde ik gewoon een grote fles van de douchegel erbij!
verpakking van het setje van vorig jaar

De douchegel heeft een lichtblauw-zilver kleurtje, met ook een mooie glow erin. Hij ruikt heerlijk en zacht, de geur vind ik heel moeilijk te beschrijven, je zou er eens moeten aan ruiken. (goed nieuws, deze is ook in Nederland te koop).

♦ Christmas Morning

Deze kocht ik als enige setje van Philosophy. Ze hadden er nog zoveel leuke, maar bij de meeste die ik graag wou, had ik dan al één product van een vorig pakket.
De Philosophy Christmas Morning Set bevat Barely Glazed douchegel & body lotion en Sugar Sprinkles Funnel Cake lipgloss. Hij pakketje zelf ziet er supercute uit en de producten zijn heerlijk!

De Barely Glazed producten ruiken naar heerlijke koekjes, en worden omschreven als de geur van versgebakken ontbijtkoekjes die in huis hangt op de ochtend van kerst. It smells delicious!!!
Op de verpakking vind je ook een recept (ga ik binnenkort zeker eens uitproberen).

De Sugar Sprinkles lipgloss is een roze gloss met subtiele shimmer.
Verzorgt de lippen, plakt helemaal niet, geeft een licht roze sparkly tint en hij ruikt en smaakt ook heerlijk lekker en sweet!
Ik vind het een heel fijn setje!

Ik kan niet zeggen dit of dat is mijn favoriet, want ik vind ze allemaal hemels!! En ik ben al helemaal in de kerstsfeer ermee!
Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Petra x