Mogelijk gemaakt door Blogger.

New colors: Green & Blue

Ik heb enkele nieuwe accessoire-spulletjes, die ik graag aan jullie wil laten zien.
Heerlijke kleurtjes, perfect voor deze herfst, die ik nog niet in mijn collectie had, dus ik ben er superblij mee!
Het gaat over een mooie handtas van Trésor Du Sud en een nieuwe handige portemonnee van Secrid.
Kijk eens eventjes mee:


Ik koos voor deze mooie groene handtas, een heel handige tas én in een niet zo alledaagse kleur!
Ze komt van Trésor Du Sud, een webshop waar je unieke handtassen vind die op authentieke wijze met de hand gemaakt worden.
Trésor Du Sud, vertaald als 'schatten uit het zuiden' en dat mag je ook letterlijk nemen. Ze worden niet alleen in het zuiden gemaakt, ze zien er ook zonnig, kleurrijk en vrolijk uit!
Ik heb echt het gevoel dat ik deze tas vanop een heerlijke vakantie meegebracht heb!

Deze groene handtas is handgemaakt uit leder. Ze is ruim, heeft verschillende opbergvakjes en is dus superhandig om mee te nemen op stap. Zoals je waarschijnlijk al weet sleur ik wel het één en het ander mee, dus deze is perfect.
Je kan hem ook gewoon over je schouder hangen, of zijdelings dragen.

Ze komen in tal van leuke kleuren, zo heb je ook rood, geel, turquoise, oranje, ... en je hebt ze ook in een kleinere uitgave. Handgemaakt en leder, dus niet zo goedkoop, maar wel heel goede kwaliteit en een unieke tas. Je betaald €95 voor een grote tas (€75 voor de kleinere). Neem zeker een kijkje op de webshop van Trésor Du Sud.

Mijn nieuwe portemonnee is er eentje van Secrid, in een leuke blauwe kleur. Ik kende het merk niet, maar het is een heel handig ding.
Het bevat namelijk een cardprotector, die niet alleen je kaarten beschermt maar ze ook handig opbergt en ervoor zorgt dat je ze heel makkelijk kan gebruiken.

In de cardprotector kan je 6 kaarten opbergen, en hij beschermt die tegen buigen en breken maar ook tegen ongewenst uitlezen. Door één druk op de knop onderaan, komen de kaarten er mooi uit (zonder dat ze eruit vallen, ook al zit er maar eentje in) en kan je er makkelijk en direct uithalen welke kaart je nodig hebt.

De cardprotector zit in een miniwallet, een zeer compacte en veilige portemonnee. Naast plaats voor de zes kaarten, is er plaats voor eventueel extra cards, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en eventueel enkele muntjes.

Handig én hij ziet er ook heel leuk uit! Ik vind de blauwe kleur supermooi (is verkrijgbaar in 11 leuke kleuren).
Ik heb meestal nogal een hele grote portemonnee, maar in een kleine handtas of clutch, voor een speciale gelegenheid, is deze miniwallet superhandig om mee te nemen. alles zit erin wat je die avond nodig hebt, en zit ook nog eens beschermt!
Verder neem ik hem voor alledaagse gebruik mee om al mijn belangrijke kaarten in op te bergen.

Wat denken jullie van mijn nieuwe, kleurrijke accessoires?


De Secrid Mini Wallet kost €49.95 (je kan de cardprotector alleen ook aankopen, die kost €24.95).