Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Bioderma Hydrabio Eau de Soin


Om de twee uur zonnecrème smeren, allemaal goed en wel maar wat als je make-up op hebt. Ik doe 's morgens onder mijn make-up wel zonnecrème aan, en gebruik ook foundation met spf in, maar dat is niet voldoende om je huid de hele dag te beschermen.
Bioderma heeft daar de perfecte oplossing voor met de nieuwe Hydrabio Eau de Soin SPF 30, een verfrissend water dat niet alleen hydrateert maar ook beschermt tegen uv stralen en vroegtijdige huidveroudering!

Door het gebruik van Roaccutane heb ik momenteel een heel droge huid, die ook heel gevoelig is voor zonnestralen. Ik was dus op zoek naar een hydraterende spray om mijn huid gedurende de dag wat te kunnen voeden. Mijn oog viel op deze Hydrabio spray van Bioderma, een waterspray die hydrateert en beschermt tegen uv met zijn SPF 30. Ik was superblij dat deze ook in België te koop is, want ik was al even op zoek naar een zonnebescherming die je over make-up kan aanbrengen.

Het is een onzichtbare spray die heel makkelijk tijdens de loop van de dag kan worden aangebracht. Gewoon goed schudden, sprayen op 20cm van gezicht en hals en laten drogen zonder uit te wrijven.
Werkt heel verfrissend, zorgt voor extra hydratatie en weten dat mijn huid extra beschermt is tegen de schadelijke stralen van de zon is echt een pluspunt. Hij fixeert ook de make-up, zonder plakkerig gevoel, dus is zeker een aanrader tijdens warme zomerdagen. Kan ook makkelijk mee in de handtas of strandtas!

Wat denken jullie? Zijn jullie ook zo blij met dit product?

Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30
50 ml - €13.30
verkrijgbaar in de apotheek