Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Glitter shoes, bumblebee & a rainbow


De maand is bijna om, nog slechts enkele dagen te gaan en het is alweer grote vakantie. Nog even uitkijken naar de allerlaatste dag van juni, dan is het mijn verjaardag, hihi, en ook de start van mijn allereerste week verlof van dit jaar.
Ik deel dus maar al te graag enkele van mijn favoriete momenten en foto's van afgelopen maand. Heel wat roze, goud en lekkere snacks is precies de rode (of roze) draad zo te zien ;).
Een roze zaterdag is altijd een goed idee.

Ik werd onlangs uitgenodigd door Dr Oetker om hun dessert-aanbod te ontdekken. Heel wat lekkers om te proeven hoorde daar ook bij. Ik werd ook uitgedaagd om aan de slag te gaan met hun materiaal, dus ik moet snel de keuken eens induiken! Word dus zeker vervolgt!

Lelies zijn één van mijn favoriete bloemen, zeker in het roze. Passen perfect bij mijn nieuwe H&M vaas, en mijn Disney kandelaar en tasje :) 

Ook nieuw in mijn schoenencollectie, zijn deze gouden exemplaren. Ik heb ze nog maar 1x gedragen, maar ben er wel superblij mee!! 

Voetbal-gekte is voor Albert Heijn heel wat lekkers, mij niet gelaten zou ik zeggen ;) 

Deze kleine schattige hommel kwam al enkele dagen op bezoek bij onze bloemetjes, ik was superblij dat ik hem eens goed op foto had kunnen zetten. Hoe mooi ziet hij er niet uit! 

Ik vertelde jullie hier al over de nieuwste Disney film Finding Dory. Ik droeg mijn allerleukste zeepaard-ketting van & Other Stories waar ik nog steeds dol op ben. (Dit was een snapchat-foto trouwens, je kan me altijd volgen op petracupcake).

Ontbijt met het nieuwste Nutelle koekje, een krokant omhulsel met héél wat Nutella!!
(kwam trouwens in een leuk verrassingpakket, wie het filmpje nog eens wil zien, check hier)

We hebben serieus wat regen gezien en gevoeld de afgelopen maand! Ik verlang zo naar zon en zomer, maar af en toe konden we toch ook genieten van de natuur, zoals deze prachtige regenbood!

Hopelijk vonden jullie het leuk om zien! Tellen jullie ook af naar de vakantie?