Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sprinkles on a Cupcake collectie by Essie


Oh my, superleuk nieuws!! Ik deed onlangs mee aan de Essie wedstrijd waarbij je je eigen nagellak-collectie kon gaan samenstellen. Mijn 'Sprinkles on a Cupcake'-collectie werd geselecteerd bij de laatste tien, waar ik al superblij mee ben!
Waar wie mij al eventjes volgt, weet dat het stiekem toch een droom van me is om een eigen nagellak-collectie uit te brengen, en dit is misschien wel hét moment! De winnaar mag namelijk zijn eigen collectie tentoonstellen en verkopen in de Di winkels, hoe geweldig is dat!
MAAR, ik heb natuurlijk jullie hulp, en stem, nodig! Als je stemt, en die persoon wint effectief, maak je ook kans om de hele collectie te winnen, dus bovenstaande Essie-lakjes! Ik leg eventjes uit hoe...

De tien geselecteerde collecties vind je terug op de website createyourcollection.essie.be, daar kan je je stem uitbrengen op je favoriet! Misschien ben ik wel jouw favoriet, zou ik natuurlijk wel heel leuk vinden ;)
Als je je stem uitbrengt op jouw favoriet, en die wint dan ook de wedstrijd, dan maak je ook kans om de zes lakjes uit deze collectie te winnen, want Essie geeft namelijk vijf setjes van de winnende collectie weg aan diegene die voor de winnaar hebben gestemd!

Wat meer uitleg over mijn collectie, de kleurtjes die ik koos en waarom:
Ik ben zelf een grote cupcake fan, werkt altijd vrolijk voor mij, en ik wil dat de kleur op mijn nagels me ook een vrolijk gevoel geven. Ik combineerde mijn eigen favoriete kleuren en bedankt al enkele leuke namen:
1. More Sprinkles for me
2. Strawberry Swirl
3.Cherry On Top
4. Hey There Cupcake
5. Eat More Cake
6. Start Baking

Een lichtroze kleurtje is een perfecte basiskleur om alle kanten mee op te kunnen, zoals voorzien van de nodige sprinkles.
Roze is voor mij de kleur die me het meeste aan cupcakes doet denken, vooral diegene met een aardbei topping erbovenop.
Een kers op de taart, past perfect bij alle dessertjes.
Een zacht blinkend koraaltintje doet me denken aan een mooi glanzend laagje glazuur op een cupcake die onmiddellijk je aandacht trekt.
De paarse tint is een beetje de opvallendere kleur in deze collectie, het buitenbeentje die er wat uitspringt en die zegt, het is oké om nog een stukje cake te nemen.
En de gele kleur doet me denken aan vers gemaakt deeg, klaar om in de oven te gaan.

Wat vinden jullie ervan? En voor wie op me stemt, alvast heel erg bedankt!!

Stemmen kan hier.