Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Redken Curvaceous


Ik vertelde jullie hier al wat meer over de Redken Curvaceous High Foam Shampoo en Conditioner! Goed nieuws, ik mag namelijk twee lezeressen blij maken die niet enkel de shampoo en conditioner kunnen winnen, maar ook de CCC Spray en een Styling product (afhankelijk van je soort krullen) uit het Curvaceous gamma.
Deze winactie is dus geschikt voor de ladies onder jullie met krullend of golvend haar, en voor deze wedstrijd ook enkel voor Belgische deelnemers.
Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan snel verder:

De Redken Curvaceous producten zijn dus geschikt voor krullend haar (oké, ik heb geen krullen en heb ze ook al gebruikt, maar ze ruiken zo heerlijk), en gaan het haar gaan hydrateren en verzorgen, wat krullen wel heel vaak nodig hebben aangezien die nogal snel droog kunnen gaan aanvoelen.
De shampoo bevat heel wat schuim om het haar intens te gaan reinigen, zonder het essentieel vocht te gaan verwijderen. De conditioner is alcoholvrij, hydrateert intensief en verzorgt zonder het haar zwaarder te gaan maken.

Daarnaast is er dus ook de CCC Spray Gel, staat voor Climate Controle Care. Zorgt ervoor dat je haar goed blijft zitten, door weer en wind. Verfijnt en perfectioneert de krullen en gaat ze extra gaan verzorgen. Het is een leave-in spray, kan op handdoekdroog haar of op droog haar gebruikt worden.
Daarnaast is er nog een vierde product in dit te winnen pakket, namelijk een styling product. Er bestaan drie verschillende, afhankelijk van je soort krullen. Deze is de Wind Up Texturizing and Energizing Spray (voor golvend haar), geeft futloze krullen extra vorm en glans. Maar er is ook nog het Full Swirl Cream-Serum (voor gekruld haar) of de Ringlet Shape Perfection Lotion (voor spiraalkrullen).

Ik mag dus 2 pakketten met vier producten weggeven. Wat moet je doen om kans te maken?
- Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en vertel me het mooiste compliment dat jij ooit kreeg over je krullen. Laat me ook weten waarom jij graag dit pakket zou willen winnen?
- Volg mijn blog via facebook, instagram, bloglovin of twitter, en like en/of deel deze winactie!

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!