donderdag 8 juli 2010

Antwerp shopping tips please...

Oh, wat is het terug warm. Niet dat we klagen natuurlijk, maar het zou veel leuker zijn om een ganse dag in een zwembad door te brengen dan te gaan werken of zo.

Morgen is het gelukkig my day off, yeay!!, en ik ga een ganse dag shoppen in Antwerpen.
Ik kijk er echt heel erg naar uit, want ik kan me niet meer herinneren wanneer ik er nog eens geweest ben, echt jaren geleden! I know, shame on me!!!
Hopelijk vind ik leuke spulletjes en soldenkoopjes :)

Dus tips waar ik zeker heen moet, supertoffe winkels, verborgen straatjes met leuke winkeltjes... Let me know asap!!

Check here my sunny outfit!!


A bleached denim strapless dress van Sisters Point, die ik combineerde met rode, polkadot peeptoe's met strikje, so cute!!

6 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! En je schoenen zien er ook leuk uit, maar een close-up mag altijd ('t is niet voor mij! 't Is voor mijn schoenenverslaving!) :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Behalve de Meir en de Huidevetterstraat raad ik aan: COS in de Stadsfeestzaal (bij de Meir) voor originele basics, Jutka & Riska in de Nationalestraat voor dingen die niemand anders heeft, All Saints in de Kammenstraat dat nu tijdens de solden lekker betaalbaar is, Sacha in de Kammenstraat/Stadsfeestzaal/Lombardenvest voor de leukste schoentjes en D*zine in de St-Jorispoort voor duur maar mooi designerspul. Tip voor de Zara: ga naar die in de Huidevettersstraat in plaats van die op de Meir! Misschien iets kleiner maar véél rustiger en opgeruimder, zeg maar! Veel plezier in ieder geval ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Perfectly Unordinary, hihi, same here!! Close-up pic is soon to come ;)

  @ Paulien, heel erg bedankt voor je snelle reactie. ga het zeker eens uitchecken!

  Petra x ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor beautyspullen moet je zeker eens langs Lush, L'Occitane, MAC en de Inno (Benefit!) Veel shopplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toevallig, ik ga van maandag tot en met woensdag naar Antwerpen toe!!
  Hoe was het?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Fashion Queen, wat leuk dat je er 3 dagen kan blijven! Je zal ze goed kunnen gebruiken. Als je de stad en de winkelstraten niet echt kent kan je alles niet doen op 1 dagje! Veel plezier!

  @ Marijke, Lush niet gevonden (wist niet precies waar dit was en had geen tijd meer) Mac en inno wel gedaan! Bedankt voor de tips.

  @ Paulien, Jutka en riska gepasseerd met de auto, maar er niet niet meer geraakt op het einde van de avond. Jammer, wou het zeker eens zien! Ga er de volgende keer eerst binnen!
  Bedankt voor de tip van zara, ben ze allebei binnengegaan en het verschil is echt groot!!
  Bedankt voor de tips!

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram