zondag 18 juli 2010

Catrice Nail Care

Catrice heeft niet enkel hele leuke kleurtjes nagellak, maar ook een volledige Nail Care collectie.
Bestaat oa. uit een base- en topcoat, een first-aid voor broze nagels, growth support, nagelriemsoftener, repair and care oil, verharder, whitener en nog een speciale quick dry&high shine topcoat.
(Klik even op de foto om de flesjes in het groot te zien)
Aangezien ik supertevreden ben van de lakjes van Catrice, heb ik ook enkele producten van hun nagelverzorgingsreeks.
De first aid, aangezien ik hele broze nagels heb die snel splitsen. Het legt dan een laagje erop die het splitten echt tegen gaat. Je moet het wel na enkele dagen opnieuw aanbrengen.
En dan heb ik ook de base- en topcoat.
Nog een tip, tot 25 juli is er een promotie bij kruidvat, 2 lakjes van Catrice voor 4€.
Dus heb ik mijn roze lakjes maar nog wat aangevuld met de 'sweet for my sweets' en 'princess for a day'.
Hier draag ik 'Sweet for my sweets' (2e is met topcoat, maar lijkt iets bleker dan in het echt door de flits)
Hebben jullie producten van de nailcare collectie van Catrice en welke zijn je favoriete lakjes?

9 opmerkingen:

 1. Ik ben echt verbaasd hoe goed Catrice, als je rekening houdt met de prijs. Vergeleken met merken als 2be ofzo, wat een verschil amai. Het lijkt een beetje op Gosh (in verschillende opzichten ^^) alleen twee keer zo goedkoop!

  Ik heb alleen nog maar kleurtjes: Sold Out Forever, ook Sweets for my sweets, I Scream Peach ofzo en zo een heel basic rode! Maar ik heb echt ongelooflijk broze nagels, ze zijn bijna altijd gescheurd en het lakken van laag na laag al die jaren zal zeker niet geholpen hebben, misschien moet ik die verzorging wel eens uitproberen! Mag je dan nog gewoon lakken ook eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Lies, mijn nagels zijn ook zo. Waarschijnlijk ook van zoveel te veranderen van nagellak, terug eraf halen...
  Het beste is van als je je nagellak eraf gehaald hebt een nagelolielaagje aan te brengen om te voeden en wat te vijlen. Doe dat eigelijk te weinig.
  Die first aid breng ik dan eerst aan, dan een basecoat en dan de nagellak.

  Denk dat je bij de andere producten ook gewoon nagellak erna kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb toevallig precies dezelfde kleurtje roze. Ondertussen is mijn catrice collectie al uitgebreid naar 10 stuks. Ze zijn zo fijn en blijven lang zitten. Zelf gebruik ik altijd de up to 10 days.

  Thanks voor de tip dat ze nu voordeliger zijn, kan ik er weer een paar inslaan;)

  xx, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes, lekker zoet (en wat zie ik daar een "stukje van" een stoere tattoo!) Ik heb de nagellijm gehad van Essence maar die vond ik niet zo omdat het dopje op een gegeven moment vastgelijmd zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Deb: ja hoor, ik heb de naam van mijn zoontje op mijn pols staan. Heb er eens een postje over geschreven, je moet maar eens hier kijken, dan zie je het volledig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oohh dit wist ik helemaal niet! Dankjewel, goed om te weten zeg, want Catrice is inderdaad heel budget maar wel een goeie kwaliteit en ze hebben een mooi assortiment. Ik heb deze verzorgingslijn alleen nog nooit gezien... volgens mij hebben ze die niet bij alle kruidvatten. Maar ik zoek nog een goede, goedkope basecoat dus morgen ga ik meteen even kijken in de winkel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga zeker eens kijken bij het Kruitvat. Ze klinken erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb de 'sold out forever' ♥ helemaal verliefd op de kleur en de kwaliteit is prima voor het kleine prijsje!
  Sweet for my sweets is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze ook! I love them. Ze zijn super fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake