woensdag 28 juli 2010

Hot or not: Cargo pants?

Het zomerweer is in de verste verte te bespeuren hier :(
De rokjes, shortjes, sandaaltjes, bikini's... liggen hier weer al een week of zo in de kast!!
En de zon komt maar heel af en toe eens even piepen.
Mijn favoriete kledingstuk is dan ook mijn skinny jeans, draag ik supergraag!! Gewoon met een leuk t-shirt op en een high heel, als het dan iets kouder is een blazertje erop.
Deze zomer is de skinny cargo pants helemaal hot. Vele celebs werden al gespot in zo een modelletje, vooral de J Brand Houlihan Cargo Pants is helemaal hot deze zomer en een must-have broek geworden voor velen.
(Klik op de foto's om zo in het groot, en duidelijk te zien!)
Fergie, Julianne Moore, Kate Bosworth, Julianne Hough
Renee Zelweger, Rihanna, Vanessa Hudgens, Sara Paxton, SJP
Jessica Alba, Khloe Kardashian, Miley Cyrus, Rachel Bilson
Charlize Theron, Gwen Stefani, Hilary Duff, Jessica Alba
Hebben jullie al zo een model in jullie kast hangen? Ik ben nog niet volledig overtuigd. Bij sommige foto's vind ik het echt mooi staan, andere vind ik dan toch niet zo geslaagd. Weet eigelijk niet of ik het echt mooi vind, en of ik het zelf zou dragen...

7 opmerkingen:

 1. Ik heb zo'n model niet in mijn kast hangen..En ik vind het eigenlijk niet zo mooi.. broek zelf wel..maar die zakken opzij vind ik maar raar.. nono for me! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op zo een strak model vind ik de zakken minder mooi. Maar op een losser model past het wel, heb er zelf ook in kortere versie voor de zomer, lekker fris!
  Wel grappig hoe ze allemaal dezelfde broek aanhebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook nog niet helemaal weg van. Die zakken zitten er vaak echt bovenop en dat vind ik zo niet-charmant, want dat doet het effect van een skinny jeans teniet want in plaats van dat het de natuurlijke vorm van je benen accentueert... maken de zakken je benen juist een beetje vormloos. Maar misschien heb ik gewoon overal de verkeerde aangepast.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij sommige wel en bij sommige niet.. Beetje een twijfelgeval bij mij..

  xo.

  blond-antwerp.blospot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Like! Vind het super stoer!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram