zaterdag 31 juli 2010

Model in a bottle

Vorige week krijg ik de Model in a Bottle die ik gekocht had eindelijk in de bus.
Het is een make up fixeerspray, matte finish.

Een amerikaans product, dat er heel bekend is en er al in verschillende tv-programma's aan bod kwam, zoals Oprah en The Tyra Banks Show.

Zo heeft Model in a Bottle ook een eyebrow sealer, make up remover, eyelash curler, duo lip conditioner en lipstick sealer, en make up brushes.

Wat belooft het flesje: Model in a bottle make up setting spray seals your make up and lasts as long as you do. No more touch ups! Model in a bottle is resistant to smudging, tears, humidity and water.
Dries with a translucent matte finish. Absorbs excess oil. Doesn’t clogs pores.
Tested on models only, not tested on animals!
Directions: Apply make up as usual. Allow mascara to fully dry before applying. Close eyes and spray evenly 10-12 inches from face. Allow 20-30 seconds to dry before opening eyes.
Ik ben voorlopig supertevreden van het product. Geeft een matte finish, niet de volledige dag, maar toch een serieus verschil moest je niets gebruiken, en houdt mijn make up heel goed, ook mijn oogschaduw zag er 's avonds nog bijna exact hetzelfde uit.
De hitte van enkele weken terug is er natuurlijk wel niet meer, dus ben eens benieuwd wat dat geeft.
Het ruikt ook superlekker, een frisse parfumgeur, maar is niet overheersend. Droogt supersnel en voelt niet plakkerig aan.
Ik gebruik ongeveer 3 sprays per keer.
Wat ik minder goed vind is de verpakking. Ik vind het een mooi flesje, maar het is van glas, dus als je het laat vallen, is het waarschijnlijk kapot!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel super dat het niet op dieren getest wordt! en het is ook heel erg fijn dat het een beetje lekker ruikt.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een super product. Wel fijn dat het niet plakkerig is en lekker ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou ik ook wel eens willen proberen! Waar heb je dit gekocht?
  xx Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze had ik al eens zien voorbijkomen maar ik dacht dat het weer zo'n tell sell reclame was haha. Maar goed om te weten dat het goed werkt! x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram