dinsdag 26 oktober 2010

Abercrombie & Fitch Belgium

Het bekende merk Abercrombie & Fitch komt eindelijk naar België!!
Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu is het nieuws eindelijk bevestigd, eind maart 2011 wordt een eerste Belgische winkel geopend in Brussel, aan de Waterloolaan, die maar liefst 1.600 vierkante meter groot wordt.
Het Amerikaanse kledingmerk A&F is overal heel populair, vooral dan de t-shirts en hoodies kennen een groot succes.
Bekijk de volledige collectie op de website.
Ben jij ook zo superblij met dit nieuws, of zegt dit merk je helemaal niets?

13 opmerkingen:

 1. Ik vind dit merk heel erg leuk. Heb er al een paar sweaters van. De kwaliteit is ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG! Wat gaaf! Ik had een joggingsbroek van A&F en die was zo fijn dat ik hem helemaal opgedragen heb. Ik heb net mijn schoonmoeder gevraagd uit USA A&F spullen mee te nemen omdat het hier niet te krijgen is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niiiiice! Ik kende het merk enkel van horen zeggen, maar als ik de site bekijk, t kan mij wel bekoren ;) Wel spijtig dat ie in Brussel komt en niet in Antwerpen of Hasselt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg!
  Ik woon er niet in de buurt, maargoed het is wel leuk dat het merk bij jullie in Belgie komt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het nog niet,
  maar het lijkt me zeker de moeite waard
  om er eens naartoe te gaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat cool zeg :D Eerst Forever21 en nu deze winkel, awesome :D Bedankt om dit te delen met ons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw super ! Echt leuk nieuws ! Ik kocht onlangs in NY heel wat spullen van A&F en was van plan eens naar Londen te gaan (is toch wat dichter dan NY), maar nu is het helemaal opgelost ! OOOOOOhhOOOO ik kijk er al naar uit. Brussel is niet bij de deur, maar dat kan me niet schelen !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag dit merk enkel bij preppy meisjes of jongens en het zegt me dus helemaal niets. Mij zullen ze moeten overtuigen dat dit merk meer is dan een naam alleen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat er ook 1 bij jullie komt! Ik ben er wel eens naar binnen gestapt in the states ze hebben daar leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk!! Heb al even op de webshop gaan kijken! Die vestjes zijn zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ken een vriendin die heel blij gaat zijn let dit nieuws :), sinds ze in new york geweest is is ze grote fan van dit merk dus mss moet ik ook eens een kijkje gaan nemen. meestal grijp ik niet meteen naar de vestjes met een kap maar zo'n jogging kan wel erg handig zijn voor een namiddagje of avond op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Met abercrombie op zich is er niets mis, Ze hebben zelfs heel mooie kleedjes!Maar als het op truien aankomt loopt heel Vlaanderen er mee rond, en dat is heel spijtig want zo ontstaat er geen originaliteit.
  Wel leuk dat het in Brussel komt dat wist ik niet !

  Love chanoi

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram