Mogelijk gemaakt door Blogger.

Viva La Nails nailart

Ik ben helemaal niet zo handig als het aankomt op heel precies nagellak aanbrengen, laat staan nailart. Ik ben ook helemaal niet voor superdrukke creaties op je nagels, maar een subtiele versiering, soms al mooi met maar 1 vinger per hand, vind ik zeker geslaagd. Ik bestelde dan ook een sample pack bij Viva La Nails. Het is gratis voor alle bloggers en you tube artists, je moet er alleen de verzendkosten betalen (intresse klik hier). Dit zat er allemaal in mijn pakketje: Ze verkopen vanalles voor de nagels, nailart stickertjes en glinsters tot bloemetjes en stukjes fruit, nagelstempelsets, borstels en zoveel meer. Voor de eerste keer ging ik voor een klein wit bloemetje met 2 blaadjes en een paar mini-steentjes erbij op mijn ringvingers. Ik vond het er wel leuk uitzien. (ik heb mijn Models Own lakje in de kleur Pray aan, check here) Wat vinden jullie ervan? Gebruiken jullie soms nailart?