Mogelijk gemaakt door Blogger.

OCC Lip Tars 'Hush' & 'Cha-Cha'

Ik schreef onlangs over mijn bestelling bij Beauty by Elke, en kocht daar na een lange zoektocht de Lip Tars van het merk OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics). De lip tar is één van de meeste besproken producten van de voorbije jaren. Het product zit in een tube (8 ml). Het brengt aan als een lipgloss, ziet eruit als een lippenstift en blijft zo lang zitten als een lipstain. Je hebt enorm weinig nodig, ongeveer een speldenkopje voor je hele mond. Het leuke aan lip tars is ook dat je ze onderling kan mengen en nieuwe combinaties kan maken.
Ik kocht de kleurtjes 'Hush' en 'Cha-Cha'.
Hush wordt omschreven als een 'antique, bridal pink'.
Cha-Cha als 'pinked cantaloupe'
Je hebt inderdaad heel weinig nodig, anders komt het nogal verf-achtig over. Ik heb dus heel weinig gebruikt en echt serieus opengesmeert.
Als je mijn blog al even volgt dan weet je ook dat ik het liefst heel onopvallende, nude-pink lipstick/-gloss op mijn lippen draag.
Ik vind deze liptars goed opgesmeerd dan ook heel mooi. Je kan ze natuurlijk meer doen uitkomen door meer te gebruiken, dan krijg je meer de kleuren die je dan op mijn hand ziet.
Een minpuntje, ik vind dat ze mijn lippen heel droog maken!! Voor de rest ben ik er zeker tevreden van, je kan ze gebruiken naargelang je zelf veel of weinig kleur wilt, ze blijven lang zitten.
Te koop dus bij Beauty by Elke voor 10,75€
Wat vinden jullie?