Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uterqüe opening Brussel

Gisteren gingen de deuren open van de nieuwste Uterqüe shop in Brussel, Guldenvlieslaan. Een feestelijke opening met hapjes, cocktails & mocktails van Sips, muziek en heel veel genodigden. Op diezelfde avond vond dan nog eens 'The Louise Night' plaats, late night shopping in de louizalaan, dus het was echt overal superdruk in Brussel. Ik kende het merk helemaal niet dus ik was heel benieuwd. De prijzen varieëren van betaalbare spulletjes naar toch meer duurdere stukken. Ze verkopen er accessoires zoals sjaals, zonnebrillen, juwelen, handtassen, portemonees, maar ook schoenen en kleding. De winkel oogt heel chic en stijlvol, heel ruim ook. Ik heb echt supermooie handtassen en schoenen gezien, ze hebben er heel mooie spullen! Toch stelde ik me de collectie iets meer voor een jonger publiek voor, maar toch zeker en vast een bezoekje waard als je eens in de buurt bent! Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, en kocht een supermooie armband (op de foto's lijkt hij minder mooi dan hij in het echt is vind ik). Wat vinden jullie er van?