Mogelijk gemaakt door Blogger.

Time4Beauty

Ik botste onlangs op deze superleuke webshop vol beautyspulletjes, die ik toch eens graag met jullie wou delen.
Time4Beauty bestaat uit exclusieve bodyproducten ingevoerd vanuit de hele wereld, zo zijn er spulletjes uit bv. Hawaii of California.
Van badproducten, bodybutters en bodylotions tot steamcreams, scrubs, hand- en voetencrèmes, maar ook nagellak, make-up en parfum!
Kijk even mee naar enkele van de spulletjes die ze verkopen: Ola Hawaii Serenity badzout in exclusieve kokosnoot:
Ze hebben er ook de leuke collectie van 'Tine Beauty Lounge', cocktail inspired cosmetics.
Verschillende leuke kleurtjes nagellak van het merk nailtini
En ook de lipglossjes, liplikeuren en -tinten (die zowel voor de lippen als een blush kan worden gebruikt), lippotlood als de lipstick van het merk.
Leuke lipbalsems van Twist & Pout, ze zitten in een balletje die je kan opendraaien, je hebt er ook met clip die je dan ergens kan aan vastmaken. Houdt u lippen een ganse dag gehydrateerd en heeft een heerlijke lichte citrussmaak. Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.
Ook superleuk vind ik de parfumbalsems. Ze hebben ze in superveel verschillende geuren(paars=fruitgeuren, groen=citrusgeuren, roze=bloemengeuren, oranje=warme geuren bv amber & sadel), en ook de verpakking is leuk! Allemaal natuurlijke geuren, die ook gecombineerd kunnen worden om je eigen favoriete geur zelf samen te stellen.
Wat denken jullie ervan? Ik wil supergraag eens een bestelling plaatsen bij Time4Beauty.
Oh ja, leuk weetje, je krijgt altijd leuke staaltjes of een geschenkje bij je bestelling!