Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vogue Girl teddydeer

Ik liet jullie ooit al eens kennismaken met de nieuwste en schattige producten van Vogue Girl. Ik kocht toen het schattige setje met lieveheersbeestjes (kijk hier nog eens) en vond het erna eigelijk wat jammer dat ik die met de schattige bambi's ook niet meegenomen had. Nu liep ik onlangs in de winkel, en yeay, ze hadden terug nieuwe setjes. Ik kocht deze maal de 'teddydeer' reeks, met schattige afbeeldingen van hertjes met bruin, roze en blauw. Ik betaalde iets van een 5-6€ (weet het niet precies meer) bij etos, en kreeg daarvoor een parfum-deo, een parfum-douche en een superleuke blikken doos. Het heeft een heerlijk geurtje van cassisbessen en bloemen, en het is echt verfrissend ook. En ik vertelde jullie hier van de make-up kwasten die ik won, en dat ik een plaatsje zocht om ze te bewaren. Ik heb helemaal ook geen toilettafel waar ik ze makkelijk open kan op laten staan, dus gebruik ik mijn nieuwe blikken doos, ze passen er juist in en er is plaats voor nog meer ;) Cute or what??