Mogelijk gemaakt door Blogger.

Presents for me...

Ik vind het superleuk om giveaways te organiseren. Er is niets leuker dan cadeautjes uit te delen, maar af en toe ook leuk om te krijgen natuurlijk!! De laatste tijd staat het geluk precies aan mijn kant, want ik heb al enkele leuke dingen gewonnen van superleuke blogs. Naast de 12 kwastenset van ELF, waar ik onlangs een postje over schreef hier, ontving ik onlangs ook nog: Superleuke Dior-goodies, een roze 'dior' toilettasje met een mini foundation Diorskin Nude en een mini mascara Diorshow Iconic. Deze won ik bij eva's beautyblog.
Een mooi oogschaduwsetje van Essence met roze en grijs, die ik won voor het 2-jarig bestaan van MissEvie.
Een supergrappig lipstick balpen van I love Beauty News, die ik won bij It-Girl. Ik kreeg vandaag ook een mailtje in mijn mailbox dat ik bij de gelukkige winnaars ben van de It-Girl winactie Kerastase Elixir Ultime. Ik ben er superblij mee, en kan niet wachten om hem uit te proberen. Een review volgt dan zeker!!
En ik won ook deze supermooie oorbellen bij Polienne, ze haalde ze bij Jutka & Riska in Antwerpen. Voor haar modellenjob is ze naar NY, dus ik moest nog even geduld hebben om ze te krijgen, maar ik ben ook heel erg blij ermee!!
Nog eens heel erg bedankt ladies, en neem zeker eens een kijkje naar deze stuk voor stuk leuke blogs!!
En hou natuurlijk mijn blog in de gaten, want heel binnenkort volgt een kleine maar leuke giveaway!!