Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cupcakes by Julie's House

Donderdag was het avondshopping in Gent. Sommige winkels bleven tot 20u open, maar sommige ook tot 22u. Ideaal moment dus om eens te gaan winkelen. Maar dat hadden natuurlijk veel mensen gedacht, het was er heel druk, maar wel gezellig. Af en toe vond je enkele muziekgroepjes in de winkels die live aan het spelen waren. We begonnen ons shoptripje met een bezoekje aan de souplounge in Gent. Wat supergezellig. Ze serveren er elke dag 4 verse soepen geserveerd met brood en een stuk fruit. De shoppingbuit zelf was niet zo erg groot. Het was ook heel druk in de winkels om alles goed te bekijken (en ik had eigelijk geen goed plan van wat ik precies allemaal zocht). Ik ging naar huis met een paar nieuwe schoenen van Sac 'd Anvers, die ik voor 20€ toch niet kon laten staan. Verder waren het vooral spullen voor my little boy!! Als afsluiter ging ik voor het eerst naar Julie's House! Joepie, ik keek er naar uit!! Ik had er in de vakantie al eens voor gesloten deuren gestaan, dus nu had ik vooraf gecheckt of het zeker open was! Julie's House is een artisanale patisserie waar je heerlijke stukken taart, cupcakes, muffins en nog meer lekkers kan eten, samen met een tasje koffie, verse chocomelk, kusmi thee of een frisdrank. Er zijn op de benedenverdieping en de eerste verdieping gezellige zitplaatsjes. Je kan ook dessertjes kopen om mee te nemen. (sorry voor de crappy foto's, had alleen gsm bij om foto's te nemen) Ik ging natuurlijk voor cupcakes, en kon helemaal niet kiezen, ze zagen er allemaal yummie uit! Ik ging voor bosbes en vanille. Superlekker, maar veel te veel. Heb eentje opgegeten en de andere meegenomen naar huis (en nog eentje extra met banaan). De chocomelk zag er ook lekker uit, gezellig in hele leuke kannetjes en tasjes opgedient, maar na het shoppen had ik echt dorst en ging ik gewoon voor cola. De etalage staan ook vol met superleuke cupcake-spulletjes voor in huis die je ook kan kopen, en ik ging dan ook naar huis met een leuk cupcake plateautje. Je kan er ook terrecht voor ontbijt, of afternoon tea, maar je kan er ook bestellingen plaatsen. Dus als je eens in de buurt van Gent (kraanlei 13) bent, zeker en vast een bezoekje waard.