Mogelijk gemaakt door Blogger.

Giveaway IceCream Lipbalm

Zoals beloofd, hier is mijn mini-giveaway. Van de superleuke webshop KissKissBangBang kreeg ik deze leuke IceCream lippenbalsem, eentje om te reviewen en eentje om weg te geven aan één van mijn lezers, joepie!! Het is de IceCream Mint Choc Chip, een lippenbalsem met een smaakje. Hij is groen van kleur, maar geeft gelukkig geen kleur af. Hij heeft een muntgeur en -smaak, maar ik ken persoonlijk geen ijscreme die zo smaakt. Het doet me eerder denken aan de smaak van groene kauwgum van 'hollywood'. Hij smaakt lekker en houdt de lippen wat zachter, maar verwacht geen spectaculaire verschillen. Hij zit natuurlijk wel in een leuke verpakking, dus dat is ook wel leuk meegenomen. Je kan er onderaan aan draaien zodat de lippenbalsem naar boven komt om aan te brengen, vind ik wel handiger en hygiënischer dan dat je er met je vingers in moet wrijven. Ik vind het ideaal voor mij, want ik heb altijd wel wat last van droge lippen, en heb dan ook overal lippenbalsem staan (beneden, boven, badkamer, slaapkamer, handtas, werk...) Wat moet je doen om te winnen: -Volg me via GoogleFriend, Facebook, Twitter of Bloglovin - laat een comment achter dat je meedoet - zet een linkje op je blog, tweet deze winactie ... Geen verplichting, maar geeft je een extra winkansje. De winactie loopt tot 30 oktober middernacht, dan maak ik op 31 oktober de winnaar bekend!

Bekijk zeker ook eens de webshop KissKissBangBang, het is een Nederlandse webshop vol leuke lippenspulletjes, van Lipsmackers, Eyeko, Liparrazi tot Rosebud Salve, Yes To Carrots en Burt's Bees. Maar ook Naughty But Nice (van de cupcake lipglossjes), Candy Kisses en vele vele meer.

Veel succes allemaal!!