Mogelijk gemaakt door Blogger.

Boeklancering 'IMPACT' by Emma Gelaude

Donderdagavond werd het eerste boek van Styling Coach en model Emma Gelaude voorgesteld in Gent, 'IMPACT' genaamd.
Ik volg haar fashionblog al lange tijd en was dan ook heel benieuwd toen er enkele maanden terug het nieuws verscheen dat ze aan het werken was aan een eigen boek.
Lezers van haar blog konden af en toe al eens een sneak peek meenemen, maar donderdagavond was het dan zover.
Het boek werd voorgesteld in Design7 in Gent.
Emma stelde zelf haar boek even voor, en er waren ook 3 gastsprekers Michel Devillé, Annelies Rutten en Karel Van Eetvelt, die hun visie op het boek en persoonlijke ervaringen over Emma deelden met het publiek.
In het boek geeft Emma stijladvies voor m/v, zowel voor bussiness als privé. Iedereen kan na het lezen van dit boek zijn/haar eigen stijlvolle outfits samenstellen. Outfits die je als gegoten zitten en waarin je je telkens opnieuw sterk en zelfzeker voelt. Outfits waarmee je IMPACT realiseert.
Ik ben heel benieuwd naar het boek, dus natuurlijk kocht ik een exemplaar, zodat ik het ook kon laten signeren.
Mijn fototoestel liet mij die avond een beetje in de steek, dus heb ik niet zoveel foto's en ze zijn niet zo zuiver. Kijk op Emma haar blog voor meer foto's.
Het boek is te koop voor 24,90€, check hier voor wat meer info, verkoopspunten en om even door het boek te bladeren.
Van zodra ik het boek gelezen heb, volgt er zeker nog een post wat ik ervan vind.