Mogelijk gemaakt door Blogger.

OPI Katy Perry & Serena Williams

OPI werkt tegenwoordig samen met celebs voor nieuwe collecties. Zo komt er in Januari 2011 een collectie uit met Katy Perry en met Serena Williams.
Binnenkort in november komt ook de Burlesque collectie uit, naar aanleiding van de nieuwe film met Christina Aguilera. En in december ligt een collectie met Justin Bieber in de winkels (al zal die waarschijnlijk alleen in Amerika te koop zijn).
De lakjes van Katy Perry's collectie zijn genaamd naar nummers van haar laatste album Teenage Dream. Van links naar rechts: Last Friday Night, Not Like the Movies, The One That Got Away, Teenage Dream and Black Shatter. Voor de Serena Williams Grand Slam collectie zullen er 4 setjes van 2 lakjes verschijnen, die per set gedurende het ganse tennisseizoen zullen verschijnen. OPI geeft ons al een sneak peek met het eerste duo, daarin vind je een metallic groen/goud, Simply Smashing, samen met OPI’s eerste crackle polish, Black Shatter.
De eerste zal dus in januari verkrijgbaar zijn (Australian Open). De andere duo's zullen uitkomen in mei 2011 (French Open), juni 2011 (Wimbeldon) en augustus 2011 (US Open).
De 'cracked' nagellak zal blijkbaar heel hip worden, aangezien de Black Shatter in beide collecties te verkrijgen is. Hopelijk komen de collecties ook naar België. Wat vinden jullie er zover al van?