Mogelijk gemaakt door Blogger.

Baking cupcakes

Vorige week zaterdag had ik een supergezellig namiddag. Een vriendin van me kwam bij me thuis een homeparty doen met allemaal leuke spulletjes, juweeltjes, handtassen, asseccoires zoals riemen enzo. Het was echt een afternoon tea party with the ladies, en ik zorgde natuurlijk voor wat lekkers. Voor de gelegenheid had ik me zelf nog eens aan cupcakes gewaagd. Ik gebruikte hiervoor men cupcake-maker (check hier), en decoreerde ze met lekkere chocolate-topping!! Ze waren yummie!!
Ik had natuurlijk nog soesjes, mini-donuts, cakejes, koekjes en ook nog chocolademousse voorzien (staat niet op de foto)
Ook vandaag heb ik terug een feestje!! My cute little boy wordt 3 jaar vandaag ♥!!
Ik heb niet echt de tijd om zelf cupcakejes te maken, het is echt druk vandaag met een groot feest deze middag.
Ik heb taarten bij de bakker besteld, maar ga direct wel nog wat verse pannekoeken bakken, zijn favoriete lekkernij!!