vrijdag 8 oktober 2010

OCC Lip Tars 'Hush' & 'Cha-Cha'

Ik schreef onlangs over mijn bestelling bij Beauty by Elke, en kocht daar na een lange zoektocht de Lip Tars van het merk OCC (Obsessive Compulsive Cosmetics). De lip tar is één van de meeste besproken producten van de voorbije jaren. Het product zit in een tube (8 ml). Het brengt aan als een lipgloss, ziet eruit als een lippenstift en blijft zo lang zitten als een lipstain. Je hebt enorm weinig nodig, ongeveer een speldenkopje voor je hele mond. Het leuke aan lip tars is ook dat je ze onderling kan mengen en nieuwe combinaties kan maken.
Ik kocht de kleurtjes 'Hush' en 'Cha-Cha'.
Hush wordt omschreven als een 'antique, bridal pink'.
Cha-Cha als 'pinked cantaloupe'
Je hebt inderdaad heel weinig nodig, anders komt het nogal verf-achtig over. Ik heb dus heel weinig gebruikt en echt serieus opengesmeert.
Als je mijn blog al even volgt dan weet je ook dat ik het liefst heel onopvallende, nude-pink lipstick/-gloss op mijn lippen draag.
Ik vind deze liptars goed opgesmeerd dan ook heel mooi. Je kan ze natuurlijk meer doen uitkomen door meer te gebruiken, dan krijg je meer de kleuren die je dan op mijn hand ziet.
Een minpuntje, ik vind dat ze mijn lippen heel droog maken!! Voor de rest ben ik er zeker tevreden van, je kan ze gebruiken naargelang je zelf veel of weinig kleur wilt, ze blijven lang zitten.
Te koop dus bij Beauty by Elke voor 10,75€
Wat vinden jullie?

8 opmerkingen:

 1. Die tweede vind ik erg mooi op je lippen! Jammer dat ze wat uitdrogen, ze werken misschien meer als stain op deze manier?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje is dat! Volgens mij doe je er ook best wel lang mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik ben ook wel benieuwd naar de liptars, vind het wel een interssant product. Wel jammer dat het je lippen uitdroogt. Misschien een lippenbalsempje eronder aanbrengen? Breng je het aan met een kwastje of zit er een handige applicator bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel echt mooie kleuren, maar vind het wel prijzig voor zo'n kleine tubes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! ik denk eraan om ook enkele van die liptars te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze er zelf niet uit zien. Ze doen me eerlijk gezegd denken aan iets wat je op je gezicht smeert xD

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram