zondag 13 maart 2011

Make-up spulletjes Lumiere Cosmetics

Ik krijg onlangs enkele spulletjes toegestuurd van de leuke webshop Lumiere Mineral Cosmetics.
Zoals de naam het zelf zegt, verkopen ze dus minerale make-up.

Minerale make-up bindt met olie en niet met water, dat maakt dat deze make up van nature beter bestand is tegen water en veel gezonder is voor je huid dan tradionele make up. Dit komt omdat minerale make up meer lijkt op de natuurlijke oliën van je huid en niet zo diep in de poriën dringt. Daardoor gaat deze cosmetica je huid beschermen, terwijl hij toch kan ademen. Daarnaast biedt het vaak ook bescherming tegen de zon.
Het is dus natuurlijk en goed voor de huid, en daarnaast zijn de pigmenten sterker van kleur en blijft het daardoor ook veel langer zitten. (bron)
Nu, terug naar de webshop. Ze verkopen er alle soorten make-up alsook make-up tools, maar ook verzorgingsproducten voor huid en haar, en leuke bad- en doucheproducten.
De producten die ik uitprobeerde zijn:
Loose Mineral Foundation in Light Cool Cashmere
Hij behoort tot de Cool Foundation Colors, en geeft een lichte tot medium dekking. Het is een hele lichte kleur, dus voor bleke huidjes, misschien iets te licht voor mij, maar vind hem daardoor ideaal voor bv onder de ogen. Ik had nog nooit een losse foundation geprobeerd, maar ik vind het wel een leuk product.
(ook leuk, op de website vind je bij elke kleur tips van welke kleur blush, concealer, lipgloss, ... er best bij passen)
Blush Apricot
Een blush in de kleur Apricot, een mooi abrikozenkleurtje met een warme bruine ondertoon.
Een heel mooi kleurtje, hoewel ik het heel moeilijk vind om aan te brengen. Hij is goed gepigmenteerd en zo losse poeder als blush vind ik toch niet zo praktisch, zeker niet uit zo een klein potje.
2 Eye Pigments in Suede en Burnished Bronze.
De Loose Eye Pigments zijn heel mooi van kleur en van pigment. Je kan ze droog aanbrengen voor een subtiele look, of nat voor een meer dramatische look, en gecombineerd met water zal de kleur nog langer blijven.
Suede is een matte oogschaduw, in een beige kleurtje met een warme look, niet zo heel gepigmenteerd toch vind ik.
Burnished Bronze is een neutraal bruin kleurtje met een mooie gouden schimmer, ik vind het echt een heel mooi kleurtje.

Lumi Lips Lip color Oh Baby.
Lumi Lips lip colors bevatten jojoba olie om je lippen te beschermen en verzorgen. Ze zijn niet plakkerig en houden lang en bevatten een high shine voor een glossy finish.
Ik testte de kleur Oh Baby, een lichtroze kleurtje met een gouden sheen en shimmer. Voor mij is de kleur op men lippen bijna niet zichtbaar, het lijkt me meer een doorzichtige gloss, wat ik wel wat jammer vind.
Hij voelt inderdaad niet plakkerig aan, dus dat is wel aangenaam.

Je kan op de website van Lumiere Cosmetics van alle producten grote verpakkingen aankopen, maar ook de kleine mini versies dus dat is wel leuk!!

Wat vinden jullie van de producten? Kenden jullie de webshop al?
En gebruiken jullie zelf minerale make-up?

9 opmerkingen:

 1. Ik ben absoluut fan van minerale make-up, maar dit merk kende ik nog niet! Mooie kleuren oogschaduw! Ik heb een kleine verzameling Bare Minerals, daar ben ik ook erg blij mee! Geeft een mooi natuurlijk effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleuren heb je gekozen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn mooie kleurtjes! alleen de grote opening lijkt mij niet zo ideaal van alle potjes, ik ga volgend mij echt morsen met alles. De lipgloss is zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, ik heb ooit wel eens zo'n Maybelline mineral foundation gekocht maar ik vond het niet zo prettig, te poederig. Maar ik heb nu wel een paar monstertjes om het eens met oogschaduw te proberen. Maar ik ben er wel huiverig voor, haha, ik heb echt visioenen van overal rondstuivend poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes die je kreeg toegestuurd.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zien er echt supertoffe producten uit! Ik ga zeker eens een kijkje nemen in de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie en ook nog eens verzorgende producten dus! Helaas ben ik niet heel handig met losse poeders dus ik ben bang dat het aan mij niet besteed zal zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Apricot vind ik heel mooi! :D

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram