dinsdag 1 maart 2011

Sweet'n Tough, with a lil' bit of bling

Ik was eerder al fan van de Glam at Heart webshop, vol leuke, originele en sweet juweeltjes!! Zo hebben ze juweeltjes met cupcakes, taartjes, ijsjes en zoveel meer. Ik schreef er hier al eens een artikeltje over en hier zie je ook nog eens een postje met mijn eigen Glam at Heart cupcake ring! Binnenkort is er in de sweet shop een nieuwe collectie, Sweet'n tough, with a lil' bit of bling, van het merk Neivz. Het is een Amerikaans merk uit LA, waar ook menige celebs gek van zijn. Deze collectie bevat opvallende, bling bling en vooral kleurrijke juwelen die bestaan uit verschillende laagjes kleur en glitters. Zo kan je kiezen voor een echte big shiny diamond rond je vinger, je eigen witte kasteel, een echte Love ring of nog coolere items zoals een boombox ketting of peace up ring! Kijk eens eventjes mee: Zouden jullie het aandurven? Zangeres Nicki Minaj, actrices Aimee Teegarden en Jenny Mollen en playbunny Bridget alvast wel!

9 opmerkingen:

 1. Oh ja, daar zitten wel schattige dingen tussen, hihi!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, maar ik draag het zelf niet echt, zo'n juwelen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sommige hebben wel watt! Het is niet echt mijn smaak, maar wel lollig ! :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er zeker cute uit, alleen is het niet echt mijn stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het leuk op het plaatje, maar niet om te dragen ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oelaalala, vind er wel erg leuke dingen tussen zitten maar niet voor mezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen! Maar of ik het zelf zou kopen, daar twijfel ik aan :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat ziet er echt heel leuk uit!
  Ik wil!!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hm, vind hem niet heel mooi dus denk het niet. :( het is wel iets voor claires om het dalijk na te maken!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake