woensdag 23 mei 2012

Dr Brandt Flexi Tone BB Cream

Ik vertelde jullie al eerder dat ik een echte BB Cream fan geworden ben. Ik gebruik bijna nooit meer foundation, en ben tevreden met een BB Cream en enkele gezichtspoeders.
Mijn favoriet is nog steeds de Dr Jart Black Label (lees hier mijn review nog eens), hoewel, hij is redelijk bleek dus meer geschikt voor de wintermaanden.

Een BB Cream is een combinatie van foundation met huidverzorgingsproducten, een hype overgewaaid vanuit Azië die nu stilaan ook de Europese markten veroveren.
Sinds kort heeft Ici Paris XL ook een BB Cream te koop, namelijk de Dr. Brandt Flexi Tone BB Cream.

Hij zorgt voor bescherming, verzorging en perfectie, en dat voor iedere huidskleur. Door de nieuwe flexitone technologie is de BB Cream slechts in één kleur beschikbaar, aangezien hij zich aanpast aan iedere huidskleur. De crème versmelt zich met de huidskleur, geeft een egale dekking en zorgt voor een gelijkmatige, stralende teint zonder zichtbare make-up.
Daarbij verdoezelt hij pigmentatie, vermindert hij roodheid, vermindert hij fijne lijntjes en rimpels én bevat hij een SPF30!!

Dit allemaal maakte me alvast benieuwd, so let's test this baby!

Eerst en vooral, je moet heel snel zijn!! De kleur komt heel bleek uit de tube, maar eens je het begint open te smeren wordt hij alsmaar donkerder en trekt hij heel snel in. Je moet dus heel snel werken om alles mooi egaal op je gezicht aan te brengen.
Het vraagt een beetje aanpassing om met deze BB cream aan de slag te gaan, maar dat heb ik met vorige ook altijd gehad. Je moet hem een beetje gewoon worden om te zien hoe je hem het beste gebruikt om het mooiste resultaat te bekomen.

Past hij zich nu echt aan aan de kleur van je huid? 
Ik vind van niet, hij is toch net een tikkeltje te donker voor mijn huidskleur, maar wel perfect voor in de zomer, als ik er toch iets gebruinder bijloop. Zoals vorige maand op vakantie, en de week erna, gebruikte ik deze dagelijks! Ik vind het ook top dat er een SPF30 inzit, hoef je ook helemaal geen zonnecrème meer te gebruiken op je gelaat! Dus laat die zon maar schijnen zou ik zeggen!!

Wat denken jullie van deze BB Cream? En kiezen jullie nog voor een gewone foundation?

Dr. Brandt Flexi Tone BB Cream, 30ml - €39
Exclusief te koop bij Ici Paris Xl

17 opmerkingen:

 1. Hij is toch iets te donker voor mijn huid en zie idd dat hij zich niet zo goed aanpast aan de huid..Dus hmm nee deze laat ik aan me voorbijgaan. Bedankt voor de review! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed al gebruik ik zelf geen foundation. Fijn inderdaad dat er factor 30 in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Fijn van die SPF. Wel jammer dat ie nu nog iets te donker is voor je :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die SPF 30 erin vind ik heel handig, maar jammer dat hij zo donker is. Misschien inderdaad voor als je wat gebruinder bent, maar dat zal bij mij nog even duren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog steeds geen BB cream getest maar deze lijkt me wel fijn voor 's zomers !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die aanpassing kan inderdaad beter :) ik hou het voorlopig bij de 'ouderwetse' foundation

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij is ook wat te donker, moet er echt voorzichtig mee zijn. Zelf blijf ik fan van foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SPF 30, woop! Ik vind hem nogal grijs lijken, om eerlijk te zijn. En de prijs is ook nogal hoog. Dus niets voor mij denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed! Ik gebruik zelf alleen geen foundation. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo gek! Voor mij is deze net ideaal, ook van kleur, en ik ben zeker niet getint, eerder witte huid met wat beige erin. Ik merk dat ook niet van het snel moeten werken eerlijk gezegd, ik breng hem aan met de Shiseido kwast en dat gaat prima. Wel altijd heel goed schudden voor gebruik. Voor mij is dit de beste BB die ik gebruikt heb tot hiertoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw SPF 30 is echt nog zot voor zo'n product! Hij ziet er inderdaad echt donker uit, zou gepast hebben na mijn zonvakantie van vorig jaar maar voor dit jaar zit het er voorlopig toch nog niet in :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben heel tevreden van deze BB en ik ben vrij bleek.. Niet al te veel gebruiken & snel applyen is de boodschap! Ik gebruik 'm in de weekends, als het iets meer 'natural' mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. voor mij is die vast te donker.. Wel handig dat je je niet meer hoeft in te smeren met zonnebrand

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi, Zag je blog via via en werd gelijk getrokken door dit bericht. Ik ben namelijk al een tijd op zoek naar een goeie BB crème, maar heb er nog niet 1 gevonden! Ik neem je review mee in de beslissing ;-) hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I tried it and it doesn't adjust to my skin tone at all. I'm quite pale, and it looks sooooo orangy on my, terrible product for the paled-skin ones!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram