vrijdag 11 mei 2012

S.O.S. Colour Remover

Mijn haar is zelf niet gekleurd, maar dit product kan ik jullie toch niet onthouden!
Ik kende het zelf niet, en het lijkt me heel interessant voor als je je gekleurde haar beu bent of als je nieuwe haarkleuring volledig fout gegaan is!!

Nu heb je namelijk de haarkleurverwijderaar S.O.S. Colour Remover van Délor, een product voor thuisgebruik dat de permanente en semi-permanente haarkleuringen kan verwijderen, zonder agressieve ontkleuring (bevat geen ammoniak of bleekmiddel).


Het wast de haarkleuring uit het haar, zonder te ontkleuren. 
Het geeft het haar zijn oorspronkelijke kleur terug.
En geeft een beter resultaat voor een nieuwe haarkleuring.

Hoe?
Bij een permanente haarkleuring worden kleine kunstmatige haarkleurdeeltjes afgezet binnenin uw haren. De waterstofperoxide in de permanente haarkleuringen zorgt ervoor dat die kleine kunstmatige haarkleurdeeltjes gaan uitzetten tot grote haarkleurdeeltjes die vast komen te zitten in uw haar.
SOS Colour Remover doet net het tegenovergestelde, ze gaan die grote haarkleurdeeltjes doen krimpen tot hun oorspronkelijke grootte, waarna de haarkleuring kan worden weggespoeld met water!

Komt in 2 formules:
Light colours, ideaal voor recent gekleurd haar of om lichte tot medium haarkleuringen te verwijderen.
Dark colours, ideaal voor kleurophoping (door opeenvolgende haarkleuringen) of om donkere haarkleuringen te verwijderen.

Lijkt me toch het ideale product als je haarkleuring plots oranje is geworden (terwijl dat niet de bedoeling was :p) of als je terug naar je gewone haarkleur wilt!
Wat denken jullie ervan? Kenden jullie dit product al?

Verkrijgbaar bij DI, Essenza en natuurwinkels voor de prijs van €16.95

93 opmerkingen:

 1. Ik heb mijn haren ook niet geverfd maar het lijkt me wel een goed product :)
  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het niet, en als het werkt is het een gat in de markt! Maar ergens heb ik er mijn twijfels toch wel bij. Waarom moeten kappers dan zo'n agressieve producten gebruiken om je kleur terug te halen?
  Dus als iemand zich geroepen voelt om het te proberen, review please! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net wat ik nodig heb !
  Ik heb mijn haren recent gekleurd maar ze zijn rood ipv bruin :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha ! Dees kan wel es van pas komen ! Ik kleur mijn haar al jaren, soms bij de kapper, soms zelf. Het het nog nooit zelf geprobeerd maar voor het geval het mis loopt, weet ik waar ik moet zoeken ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga hem één van de komende dagen uit proberen. Ik zal verslag uit brengen ;)
  Is jouw haar gekleurd , Petra?
  Ik ben jaloers op je haren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Marleen, bedankt, en nee mijn haren zijn niet gekleurd :)!!
  Ja, laat ons zeker iets weten, want ik ben eigenlijk ook wel benieuwd of het echt werkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben heel heel benieuwd, bij ons is het helaas niet te koop :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel benieuwd.. Ik kleur mijn haar niet meer, maar zou het ook werken na lange tijd? Ik heb nu namelijk wat rossige uitgroei!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een handig product ! Ik ben erg benieuwd of het werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat klinkt enorm interessant want ik kleur mijn haar al jaren en wil het nog eens natuurlijk zien maar om het te laten uitgroeien... Maar is het echt veilig? En in België ook verkrijgbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit kende ik ook niet, lijkt me wel handig. Zeker omdat het niet agressief is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had dit een keertje uitgeprobeerd in Amerika, werkte op zich wel prima. Ik heb zelf al bruin haar, dus je merkte niet heel erg het verschil - ik denk dat je dat veel beter ziet bij blond (als het oranje is geworden idd!).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt mij super handig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit lijkt me echt geweldig!! Woow zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ deijsprinses, ja, in België verkrijgbaar bij oa. DI en Essenza!
  En het lijkt me wel veilig, want bevat geen agressieve bestanddelen, maar of het echt goed werkt, heb ik geen ervaring mee! Maar lijkt me wel het uitproberen waard denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ideaal voor wanneer je je haar kleurt en er uiteindelijk niet tevreden over bent of terug wil naar je eigen kleur. Ook goed dat het geen agressieve middelen bevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb hem net getest :) Ik vind het een goed product ! Het stinkt niet en is makkelijk aan te brengen. Ik gebruikte de dark colors en liet het een uurtje zitten. Tien minuutjes uitspoelen en dan de verzorging , die in het pakketje zit gebruikt en toen kwam mijn natuurlijk blond weer tevoorschijn :)
  Mijn haren zijn niet stug en droog zoals je wel eens kan hebben met ontkleuringen maar zacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Marleen, super!! Bedankt om het te laten weten hier!

   Verwijderen
 18. Zou je voor langer haar (iets over de schouders) 2 verpakkingen nodig hebben? Zit er na de reactie van Marleen over te denken het ook te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij make up for women (http://makeupfrwomen.blogspot.be/) vind je ook een review, en zij had, dacht ik, twee verpakkingen gebruikt! Misschien daar eens kijken hoe lang haar haar precies is!

   Verwijderen
 19. Lieve mensen,

  Mijn natuurlijke haarkleur is midden tot licht bruin. Ik heb het maar 2 keer geverft. Heb dus gisteren de sos colour remover erin gedaan. Het is GEEN aanrader. De bovenkant van mn haren zijn zowat blond? En eronder is bruin/rood!! En ik weet niet waar Marleen het over heeft, maar het stinkt enorm! Overigens heb ik ook de dark gebruikt. Ik heb enorm spijt, vanavond een afspraak bij de kapper :( NOOIT MEER!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, da's natuurlijk helemaal niet goed!!
   Misschien doordat je de dark gebruikt hebt?
   Geen idee, ik heb zelf geen ervaring, al heb ik nog elders een positieve ervaring gelezen!
   Hopelijk kan de kapper het snel fixen! x

   Verwijderen
  2. Vergeet niet dat haarkleuringen peroxides bevatten en de natuurlijke haarkleur daardoor lichter maken (ook al verf je je haar donkerder)... sommige haarkleuringen bevatten veel peroxides en als je broos haar hebt is het effect nog groter! Het is dus niet SOS maar uw haarkleuringen die je haar hebben afgebleekt... heb deze info van mijn kapper :)

   Verwijderen
 20. Ik hoop dat iemand me kan helpen! :)
  Van natuur heb ik blond/donkerblond haar. Ik heb mijn haar twee keer geverft met robijn rood haarverf.
  Het is al vervaagd. Maar welke delor sos colour remover zal ik dan moeten gebruiken om het verf uit me haar te moeten krijgen?
  En moet je twee pakjes gebruiken met lang en dik haar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je misschien best de light kan gebruiken, aangezien het maar 2x gekleurd is en al wat vervaagd... En ik denk best twee pakjes met lang en dik haar!!
   Veel succes en hou ons op de hoogte

   Verwijderen
  2. Hoi, let op dat er zeker geen henna in de kleuring zat, die kan je niet verwijderen met SOS

   Verwijderen
 21. Ik heb dus délor sos colour remover gebruikt, twee keer.
  Dit is het resultaat: http://likeateenagetragedy.tumblr.com/post/27692581176

  Ik heb zeker niet mijn natuurlijke haar kleur terug..
  Maar het is wel veel lichter.
  Het product stinkt enorm. De geur blijft ook lang in je haar zitten.
  Ik zal het niet snel aan raden als je echt je natuurlijke haarkleur terug wilt. Je kan dan beter naar de kapper gaan want het is zonde van je geld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je haar is lichter geworden door de peroxides van de gebruikte haarkleuringen, SOS zal enkel de haarkleuring uit je haar halen maar kan de schade door de peroxides niet herstellen.

   Verwijderen
 22. ik wil het ook graag proberen, mijn verf en eigen haar kleur verschilt nietzo dus moet wel lukken toch? maar annika ik denk dat dat bij jou komt omdat je rood hebt dat is toch super veel verschilt? en bij andere werkt het wel dus denk dat het daardoor komt maarja xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb mijn haar afgelopen maand een paar keer geverfd met rood/bruine haarkleuringen, het vervaagde steeds maar dus heb ik delor ook gebruikt (dark). Het resultaat is dat mijn haar nu oranje blond is, ik had 2 pakjes dus heb ik vandaag de 2e weer in mijn haar gedaan in de hoop dat het lichter zou worden maar er is geen verandering, had totaal geen effect.

  Mijn vraag: zou het werken als ik light gebruik??
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. * Aangezien ik mijn eigen blonde kleur terug wil! :)

   Verwijderen
 24. Ik heb men haar 3x gekleur met casting creme gloss van loreal eerst middenblond 2x en dan perongeluk met nel te zijn verkeerde doos genomen ice lattè heel andere kleur meer donkerder, dus ik verschoot me enorm toen die zijn werk had gedaan ik ben een licht type echt blond type en nu heb ik een ros kopje. Ik heb de dark colours remover gekocht via drogisterij en a hem vandaag uitproberen , de kleur die er eerst op zat is al wat vervaagt en men blonde stukken komen er lichtjes door ik gebruik de dark omdat het toch nog een donkere kleur is . Ik hou jullie op de hoogte.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ik heb een vraag over dat product, ik heb mijn haren laten verven maar helaas zijn ze te donker geworden. dus de volgende dag ben ik weer naar de kapper geweest en het laten bleken en iets lichter laten verven. maar nu vindt ik dit ook niet mooi en wil gwn mn oude haarkleur terug? als ik dit product nu gebruikt? komt dan niet het haar na het bleken terug, dat was beetje gingerachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heej! Ik heb mijn haren een paar keer al gekleurd;in donkerblond,paarsachtig,rood,en deze keer had ik gekozen voor zwart waar ammoniak in zat wat ik dus niet wist.
  Van boven is het zwart wel snel vervaagd maar de helft van mijn haar is nu dus zwart,van boven is het blond-bruin-oranjeachtig,en het is echt niet mooi!
  Zou die ontkleurder bij mij werken? En welke zou ik dan gebruiken?
  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar volgens de beschrijving, zou ik bij u toch voor de dark versie kiezen!

   Verwijderen
 27. Zijn er nog meer mensen die dit geprobeerd hebben?? Ik wil het morgen gaan doen. Ben van nature blond en verf mijn haar nu bijna een jaar donkerbruin. Hoop dat ik morgen weer een blondine ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou, ik heb het gebruikt hoor! Mijn haar was dus, zoals eerder genoemd middenblond. Toen heb ik het een jaar lang permanent donkerbruin geverfd.
  Dit spul erin en het is bijna mijn kleur weer.
  Het stinkt verschrikkelijk trouwens, maar het werkt dus wel ongeveer!
  Het is inderdaad niet echt schadelijk voor je haar. Volgens mij hebben ze zwavel in dit goedje gegooid want het ruikt dus naar rotte eieren. Een paar dagen later, elke dag wassen enzo en de geur is nog niet helemaal uit mijn haar. Maar ik vind het het waard. Het is een aanrader, goedkoop, makkelijk en niet schadelijk. Ik gooi er over een weekje ofzo nog wel een blonde spoeling doorheen maar verder zeer tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, zat er waterstofperoxide in die donkerbruine haarkleuringen die je een jaar lang hebt gebruikt? ik heb mijn haar (donkerblond-lichtbruin van nature) namelijk een week geleden gekleurd en het is veel te donker geworden: donkerbruin met een rode schijn op! :(. ik wil heel graag delor sos color remover proberen maar ben bang dat mijn haar oranje gaat uitslaan doordat er waterstofperoxide in mijn donkere kleuring zat, ik heb dat hier precies al vaak gelezen...

   Verwijderen
 29. Ik heb dit product vandaag uitgeprobeerd en het heeft zeker gewerkt!! Ik had donkerbruin haar met een zeer rode gloed. Heb de light versie gebruikt en mn haar werd blond! Direct erna lichtbruin over gedaan en het is super geworden.. en dit zonder beschadiging aan mn eigen haren :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, supernieuws! Goed om weten! Bedankt om het hier te laten weten :)

   Verwijderen
  2. hoi even een vraag . hoevaak heb je je haar daarvoor al geverft?? . heb mijn haar nu ook al zo vaak geverft ben de tel kwijt :S.. heb nu zelfde kleur als jij had zou ik dan die dark moeten gebruiken ?

   Verwijderen
 30. Ik heb het gebruikt op mijn jaren en jaren blauwzwart en was na 1 keer al mooi Mahonie. Na de 2de keer ben ik nu dark Ginger <3
  Ik doe het nu wekelijks om te zien hoe licht ik het kan krijgen :D
  Mijn haar is nog steeds zacht en ben echt superblij met het resultaat dat ik de geur er gerust bij wil nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi

  Niet gebruiken!
  Ik heb namelijk net de light editie gebruikt.Ik heb lichtblond haar en maakte het vaak middenblond.Mijn haar werd net ORANJE het is dat ik altijd een middenASblond van schwartskopf in huis heb en die heb ik daarna gedaan.
  Niet gebruiken dus en er vloog een druppel van dat sos troep op mijn schouders en dat brande en werd een rode vlek,raar want er zit toch geen peroxide in?????
  Als je haar rossig is doe er een asblonde kleur overheen of een scandinavie blond van l'oreal of middenasblond van schwartskopf.Dit is waarloos en ik ga ze straks een brief schrijven dat het oplichterij is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. mijn haar is van natuurlijke kleur lichtbruin tot midden bruin, ik heb het al heel vaak geverfd. ik heb het vorig jaar blond gehad en het daarna weer bruin geverfd en er daarna highlights in gedaan. mn haar is nu lichtbruin met highlights maar ik wil graag mn eigen bruine kleur weer terug .. welke kan ik dan het beste gebruiken? de dark of light... ik denk zelf de light, als ik de oranje reacties van mensen lees... maar als ik dat spul gebruik, worden mijn highlights dan niet oranje? en hoe kan de kleur er dan uitgehaald worden.. want met highlights is je haar toch gebleekt en dat kan je niet meer terug draaien..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vraag me hetzelfde af!

   Verwijderen
  2. Geen idee hoe dit precies zit, ik heb het zelf nog niet gebruikt, en heb ook geen highlights!

   Verwijderen
 33. Ik heb dit middel een paar maanden terug gekocht maar heb het nog steeds niet durven gebruiken. Ik verf mijn haar al járen (zeker 10 jaar) en wil het graag weer lekker knallend rood. Maar sinds ik mijn haar donkerbruin heb geverfd, krijg ik het maar niet terug naar het mooie rode, het blijft bruin met een rode gloed.

  Dus ik zit erover te denken om de SOS toch maar een keer te proberen, ik heb de dark variant omdat ik al zo lang mijn haar kleur. Ik verwacht niet terug te gaan naar mijn eigen haarkleur (asblond), het zal wel een oranje kleur worden ofzo.. maar ik lees op de verpakking dat je na gebruik niet meteen je haar kan kleuren met (semi-)permanente haarkleuring! Toch lees ik hier van veel mensen die meteen na gebruik hun haar hebben gekleurd?
  Ik heb niet zoveel zin om 4 dagen vrij te moeten nemen van werk omdat ik met oranje haar rondloop, en om nou per sé eerst een spoeling te gaan doen...

  Wat te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm, niet makkelijk! Misschien onderaan op een klein stukje uitproberen?

   Verwijderen
  2. Henna erin gooien werkt perfect!

   Verwijderen
 34. Werkt dit product ook bij midden tot donker bruin haar? Ik heb het 2x donkerrood geverfd.. Wordt mijn haar dan niet oranje of zo? - Ik heb haar op schouderlengte en erg dik... welke moet ik dan gebruiken?

  x FELA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja dat doet het heb zelf ook gedaan, nee het word niet oranje! en denk dat je het 2 keer moet doen!(donker)

   Verwijderen
 35. ik heb het een tijdje geleden gebruikt bij mij helpte het half ik heb lang haar/dik en toen ik het wilde gaan gebruiken kwam ik er achter dat als je lang of dik haar hebt je twee a drie keer moet doen ik heb van naturen high lights meerk wel dat die ligter zijn dan mijn normalen bruine haar (ik had mijn haar kastanje rood geverfd) nu de zomer er aan komt wil ik me echte haar terug en heb uit groei dus kan ook goed zien waar het goed hielp! ook nog fijn is dat je natuurlijke haar niet aan getast word!! groetjes Charlotte-Chéline

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw geweldig spul!
  Ik had donkerbruin geverfd haar met allemaal verflagen, dus allemaal verschillende kleuren.
  Ik dacht, laat ik maar gewoon 2 pakjes bestellen en zien wat er gebeurt..
  Heb maar 1 pakje te hoeven gebruiken, (lang haar tot omvang bh).
  Het is nu lichtbruin!! ben er echt blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik heb dit nu in mijn haar zitten en het stinkt echt verschrikkelijk! Hopelijk werkt het, zal het zo laten weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heeft zo goed gewerkt! Van donker rood/bruin terug naar blond:)

   Verwijderen
  2. Welke heb jij gebruikt? De ligte of de donkere?

   Verwijderen
 38. Ik heb het in 2/3 dagen 3x geverfd omdat het gelig/oranje was. Nu is het lichtblond, maar toch nog errrrug geel. Welke zou ik dan moeten gebruiken, gewoon light? En dan krijg ik dus mijn eigen natuurlijk haarkleur terug? (Ik weet niet eens meer wat mijn natuurlijke haarkleur is haha). Mail me even: amber_x33@hotmail.com

  Alvast bedankt (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zilvershampoo? Werkt heel goed om een gele gloed uit je haar te krijgen

   Verwijderen
 39. Ik heb mijn haar 2x gekleurt 1 maar de puntjes onderaan rood maar omdat ik het weg wou heb ik het dan gewoon chocolade bruin geverft Maarheb nu al 1cm uitgroei mijn normale haarkleur is blond welke moet ik gebruiken om mijn natuurlijke haarkleur terug te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. en ik heb haar tot onder mijn bhband..

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik heb ook een vraagje. Ik heb mijn haar laten verven bij de kapper in zo'n dip dye effect. Nou is het echt heel lelijk. Bovenop veel te donker en onderaan de punten zijn gelig oranje. Nou wil ik dit product ook graag proberen, maar zou ik dan de donker of de lichte variant moeten nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik heb de delor colour remover dark nu 4 x moeten gebruiken in 2 weken tijd en het lichte mijn haar in de eerste week iets op, maar na 3 dagen was ik weer zwart ik leek wel een toverbal. en nu na 4de x weer geen resultaat allen maar een stinkende bos haren met vieze zwavel en rotte eierenlucht die er niet uit te krijgen is, heb het met pure citroen, mannen shampoo, menthol shampoo en van alles geprobeerd en ik stink nog steeds een uur in de wind. Mensen ga t niet gebruiken je stinkt alleen maar en kost hoop geld, verder doet het spul niks goeds..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. ik heb het besteld, heb mn haar knalrood (spoeling) en van mezelf lichtblond, ga het er morgen in doen .. hoop zo dat het goed komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Joehoeee, mn haar is weer lichtblond ! Nog lichter dan het was. Het werkt erg goed, maar stinkt wel een beetje .. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Nou, ik weet niet hoor. Maar ik had ook heel lichtblond haar van mezelf, toen bruine spoeling & rode spoeling erin gehad. SOS colour remover gebruikt volgens aanwijzingen maar mn haar was nog net zo rood als eerst, t stinkt supererg .. NIET AAN BEGINNEN !

  BeantwoordenVerwijderen
 46. HELP ME !
  heb zondag highlights gezet met die van kruidvateigenmerk, zelf heb ik bruin haar en had dus blonde highlights ze zijn nu dus echt veel en veeel te licht en blond geworden en vind het verschikkelijk.
  moet ik dan light pakken ?
  en help het dan ook ?
  want lees hier meer van donker naar licht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als je blonde highlights hebt, heb je je haar permanent ontkleurt. Je kan dus helaas niets met dit product doen...want je natuurlijk pigment is in die stukjes van je haar verdwenen. Beste is gewoon je highlights opnieuw bruin verven denk ik dan.

   Verwijderen
 47. Weet iemand of dit ook werkt als je henna in je haar hebt zitten van vorige kleuringen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hier in dit stukje gelezen dat het NIET werkt bij Henna...

   Verwijderen
 48. ik heb het een tijdje geleden ook gebruikt maar het stonk wel hoor. Het ruikt een beetje naar rotte ei, en dat bleef ook een tijdje in het haar zitten. Maar het werkte naar mijn mening wel goed, tenminste dat vond ik wel. ik heb wat langer haar een stukje over me schouders en ik had 1 pakje, ik denk dat dit niet genoeg was. want de gevervde kleur zit er nog een beetje in. Maar ik denk dat als ik 2 pakjes had gebruikt het beter zou werken. misschien dat dit wat meer informatie geeft over het product :) mvg, Do

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ik ben altijd middenblond geweest, heb mijn haar toen heel licht wit blond gehad en daarna weer middenblond. zo ineens had ik zin om mijn haar donkerbruin te verven. ja hoor, ik weer! ik ben het nu al zat, want mijn blonde uitgroei is zo lelijk met dat bruine haar. net of je kaal bent of je lijkt ziek!

  ik heb gisteren SOS colour remover light besteld, want ik hoor dat je beter de light versie kan bestellen, die werkt beter! dus dat heb ik gedaan. als het goed is word hij straks bij mij aan de deur bezorgd en ik ga hem dan meteen gebruiken!

  voor de zekerheid heb ik wel nog een ontkleurder erbij besteld voor als het toch nog iets te donker is en daarbij ook een pakje goudblond die ik er dan overheen kan doen. Ik ga eerst het resultaat afwachten! ik laat het jullie weten vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik heb vorige week mijn haar geverfd met Sublime Mousse van L'oreal ! Ik heb van mijn eigen donkerblond ( naar het bruine toe ) haar en wou lichter blond hebben.... Mijn haar is toen ros uitgeslagen ! Vermits ik niet wist dat dit bestond ben ik maar beginnen wassen met Head&Shoulders shampoo en het is al wat minder ros ! Maar nu zou ik dit toch graag proberen maar zit nu toch met de schrik dat het oranje zal uitslagen ofzo ! Hebben jullie hier al ervaring mee ? Want ik wil echt graag mijn donkerblond terug ! & welke zou ik dan moeten gebruiken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik heb zonet SOS colour remover light besteld. Al een tijdje wil ik mijn eigen haarkleur terug en het liefst nog lichter maar als de verf er eerst maar uit is! Na de positieve en negatieve reacties te hebben gelezen heb ik toch besloten het te bestellen. Ik krijg het morgen binnen en zal het meteen uit proberen, ook zal ik nog wel een berichtje doen met mijn ervaring!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Toen ik dit zag ben ik het meteen gaan kopen ^^ Ben het NU aan het proberen :D Woohoo ik hoop dat het werkt!Mn haar is nu zwart maar wil mn bruine eigen kleur terug voor de zomer...ik laat iets weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Het werkt perfect!Al is mijn haar wel wat lichter (+ rossiger!) dan mijn natuurlijk kleur.Joepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ik vind het jammer dat ik niet een hele positieve reactie kan plaatsen. Ik had zo gehoopt dat het zou werken, maar mijn haarkleur is niet veranderdel en het is nu erg ruw.. ook stonk het well erg , maar dat was wel zo weg (zei mijn vriens ik vond van niet).
  Erg jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik heb al eens eerder een hair colour remover gebruikt van een ander merk maar alleen de bovenste helft van mijn haar was lichter geworden, de rest was nog exact dezelfde diep zwarte kleur. Ik verf mijn haren al jaren zwart met professionele kappersverf, onwijs lastig om te verwijderen dus. Ik ben een beetje sceptisch, ik vind het best duur om weer een poging te wagen en de kans dat het werkt op mijn haar is zo minimaal.. Waarschijnlijk wordt alleen het gedeelte dicht bij mijn uitgroei weer lichter en de rest blijft zwart. Ik wil zo graag dat het werkt, ik heb het gevoel dat ik mijn natuurlijke haarkleur nooit meer terug ga zien tenzij ik het laat uitgroeien maar dan loop ik jaren voor gek want mijn haar is ook nog eens vrij lang.. Zelf peroxide werkt praktisch niet op mijn haar, in het verleden eens geprobeerd met als effect dat de bovenste helft weer iets lichter was, de rest nog steeds zwart en breekbaar. Wat een ellende!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ik heb dit product NET gebruikt: Ik heb van mezelf donkerblond/goudblond haar en had het in licht mahoniebruin gekleurd (550 van Loreal Casting creme). Nu wou ik terug naar m'n eigen kleur en ik heb gekozen voor de licht versie van dit product.

  Het resultaat: geen rood meer te bespeuren, maar mijn haar is wel enkele tinten bleker dan voorheen. Ik heb dit wel gelezen in de handleiding: daar staat dat bijna alle kleuringen peroxide bevatten, wat je eigen kleur lichter kan maken. En dat is bij mij dus gebeurd. Het is niet echt geel, maar nu wel heel hoogblond. Mijn haar ziet eruit als mijn haar vroeger, in putje zomer, alsof ik net terug ben uit Spanje ofzo :D
  Dus kortom: het werkt ZEER goed maar let een beetje op, tkan toch iets anders uitvallen!
  Nog iets: het product STINKT VERSCHRIKKELIJK, maar dat hebben we ervoor over, niet waar?
  En als laatste: doe het als je tijd hebt want er kruipt heel wat tijd in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik heb het een paar dagen geleden besteld en gebruikt. Ik heb 4 maanden geleden ook heel lichtjes me haar gebleekt, dus mijn eigen haar kleur zou nooit terug komen. Nou nadat ik het erin had gesmeert ben ik na 30 minuten even gaan kijken of het al werkte. Ja hoor mijn haar was al wat lichter. Na het wassen en drogen was de resultaat koper !!! Ik heb het nooit koper geverfd maar ik vond het een super mooi kleurtje. Daarna heb ik het wel weer naar goudbruin geverfd. Dit is heel donker geworden dus vandaag weer colour remover gebruiken om toch die koper kleur te houden. Ik vind dat ie echt doet wat die ook belooft, ik ben super tevreden alleen die stank is vies. Ik hoop dat daar nog verbetering in komt. Ik ga trouwens me haar vandaag buiten insmeren en 30 minuten wachten want heel de huis stinkt 2 dagen nog naar rotten eieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Nou, ik heb het gister besteld op aanraden van een vriendin. Zij had bruin haar en is nu blond dankzij het product. Ik heb zelf knalrood geverfd haar, firetruck red zeg maar.
  Was eerst zwart, jarenlang gehad.. En wil nu weleens een x blond proberen, mijn oorspronkelijke haarkleur is donkerblond, wat ik al niet meer heb gezien sinds mijn 14e (ben nu 29). Dus ben benieuwd wat er gaat gebeuren.. Het zal vanmiddag binnenkomen en ga dan direct ermee aan de slag ! En denk dat ik het maar buiten ga doen wegens de stank.. Of in de schuur hahaha, nou ben benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo !
  Ik verf mijn haar nu al bijna 2j ( in december 2jaar) in de kleur vurig rood van nutrisse. Nu wil ik terug graag naar m'n eigen haarkleur ! en dat is zo lichtbruin/middenblonde kleur.

  Zou het lukken met die color remouver?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Vraagje: overweeg ook het te gebruiken - zwart haar met henna erover, om terug naar mijn eigen kleur: bruin (of koper) te geraken. Maar heb superlang haar tot onder mijn zitvlak en nu glanst het nog mooi. Ik ben echter bang dat ik de glans ga verliezen met dit product, dat is eigenlijk het enige wat er mij van tegenhoudt. Kunnen de mensen die het gebruikt hebben, mij vertellen of hun glans weg was of niet? Thx!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Heb het gebruikt en het werkt perfect, en qua geur vind ik het allemaal wel meevallen, dat is eventjes, na goed wassen ruik je het amper nog. Het trekt idd je kleur eruit. Prima spul !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Damia
   Vraagje, had je de donkere versie of de lichte gebruikt ?
   Groetjes

   Verwijderen
 62. Hoi!

  Ik heb het nu in mijn haar zitten, het ruikt niet echt lekker & ik moest de hele tijd hoesten van de geur etc.
  Ik heb mijn haren een tijd terug ontkleurd en daarna heb ik er weer lichtbruin ingegooid & nu heb ik dit product gebruikt, nu zijn mijn haren weer oranje net zoals na het ontkleuren. Niks mis mee, want dat wou ik ook!
  Alleen het nadeel is van dit product, dat er nergens iets staat over dat het niet je eigen kleur terugbrengt na het ontkleuren.. Jammer!

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. ik heb echt twijfels k verf denk ik ook al wel 2 jaar mn haar niet echt elke keer als k meteen uitgroei had gewoon om de 2 a 3 maanden soms 4 ik heb nu vette blonde uitgroei (eigen haarkleur) en ik wil het echt weer zo graag blond ik droom er af en toe zelfs van haha. maar aan sommige reacties te horen durf ik het niet zo goed mijn haar was eerst echt heel donker bruin toen werd het licht bruin en nu is het na oranje aant gaan dan dat vind ik echt lelijk ik wil weer blond gebruiken of niet help??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het gister gebruikt, ik zeg geweldig!! Van zwart geverfd haar naar blond met een minimale oranje gloed. Veel mensen zouden hun haar verven zoals t nu is....

   Verwijderen
 64. Ik heb het vandaag gebruikt.. Het werkt super.. Alleen het stinkt enorm (koeien mest)
  Ik verf mijn haar al ruim 12 jaar donker bruin/ zwart rood enz. Mijn haar is niet poreuzer geworden, zelfs niet na 3 pakken gebruikt te hebben.. TIP: Rood gaat erg lastig uit je haar. Om alles er echt uit te krijgen is het aan te raden om sos 3x te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een verschillende reacties!!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram