zondag 8 september 2013

Random pics: Graffiti nails, Sunshine and Tom Cruise!

Vandaag terug een overzichtje van mijn leukste foto's!
Eerst en vooral wil ik toch graag eerst een beetje uitleggen waarom het hier de laatste tijd wat rustiger geworden is! Ik stond er nogal op bijna elke dag te updaten, maar tegenwoordig lukt me dat bijna niet meer! Ik doe mijn best, maar meestal zit er toch wel een dagje tussen! Het nieuwe schooljaar is dan ook begonnen, my little guy is gestart in het eerste leerjaar, wat toch iets meer planning en tijd vraagt, en daar wil ik toch voor 100% aandacht aan besteden!
Maar no worries, er staan leuke producten en artikels op jullie te wachten, en als er eens een dagje geen nieuw postje online staat, kunnen jullie nog eens een kijkje gaan nemen naar oudere artikels die je misschien gemist hebt!
Move over Tom Cruise ;)


Cherry & Bubbles, so yum!!

Nieuw bij Hema: Nail Art tools, ik moet er dringend eens mee aan de slag!

Nog meer nagelspulletjes die nog op de blog moeten verschijnen (buiten de Sally Hansen Fuzzy Coats & de Chanel Mysterious), de New Black lakjes en de Dior mogen jullie komende week zeker verwachten. 
Het aapje is trouwens een nagellakdroger, te vinden bij igadgets.be

Al helemaal klaar voor regenachtige dagen (liever niet natuurlijk), maar met deze leuke paraplu die ik cadeau kreeg, zie ik het iets meer zitten!


Geproefd bij McDonalds (wel in Nederland), de Joppieburger :p

Tijdens de laatste week van augustus gingen we eens langs in het Q Beach House in Oostende! 
The little guy wou dolgraag eens op de letters van op tv ;)

Met dit beeld gingen we dan ook terug naar huis! Bye bye beach!

De eerste mandarijntjes zijn er, en ze waren lekker! 

Vanaf nu vind je ons Astrid Bryan ook terug op kraslotjes! Ik won €3, beter dan niets, right!

Movie-night @ home kan niet zonder zoute popcorn bij mij!

Ik kocht de Graffiti Topper van de nieuwe Essence collectie 'Be Loud!' en vind het er supertof uitzien!

Onze zaterdagvoormiddag brachten we gisteren door in het ziekenhuis, er zijn leukere dingen dan dat! Mijn vriend heeft zijn voet gebroken, en ik had net dit superleuke DIY kussensloop thuis gekregen! De little guy, en ik, gingen aan de slag, perfect om een voet op te laten rusten! Verkrijgbaar bij Igadgets.be.

Ik sluit af met deze mooie foto die ik nam tijdens mijn ochtendritje naar het werk! 
I love a pretty sky, hopelijk krijgen we de zon volgende week ook nog veel te zien :)

Liefs,
Petra x

28 opmerkingen:

 1. prachtige foto's van jou en noah :) veel beterschap voor je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! De Joppieburger whoehoe! Beterschap voor je vriend! En succes voor Noah met zijn school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Beterschap voor je vriend. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, 7up cherry! Moet heerlijk zijn!
  Love the umberella :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geinige eerste foto en wat een brede lach! Vind het heel mooi dat je familie voor bloggen zet! Leuke paraplu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik stond op het punt om ook het 'Be Loud' lakje aan te schaffen, maar dan toch niet gedaan:p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Die eerste foto is echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww it's so nice to see your little guy here! I hope he's enjoying first grade! Also, I need that umbrella!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) He still needs a little time to adjust, bringing him isn't always fun :'(

   Verwijderen
 9. Wat een mooie foto's weer. Noah is echt een kanjer! Hij wordt vast een kleine hartebreker ;-) Ik hoop dat het wat beter gaat met je vriend.. wat een toestanden. groot gelijk dat je het bloggen op de 2e plaats zet..Die kleintjes worden zo snel groot.. we moeten echt zoveel mogelijk van ze genieten en geen moment proberen te missen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja dat is echt zo! Ik probeer de laatste tijd echt zoveel mogelijk te genieten van elk vrij moment en 's avonds ben ik dan vaak moe en wil ik wat in de zetel duiken voor ik ga slapen, en dan gaat het bloggen een beetje op een laag pitje staan.

   Verwijderen
 10. Die 7 up lijkt me lekker! En wat een leuke paraplu!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben er heel blij mee, en komt al goed van pas deze week (jammer genoeg), en inderdaad, heel lekker ;)

   Verwijderen
 11. Leuke foto's zoals steeds ! Spannend hé zo'n eerste leerjaar, hier ook de jongste kleuter af en héél enthousiast bezig !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n leuke foto's, zeker de eerste! :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram