vrijdag 18 oktober 2013

Clinique: Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique, een serum die een egale huidskleur creëert. Weg dus met donkere vlekken, ouderdomsvlekken en littekens van puistjes.
Hij was al verkrijgbaar in een 30ml verpakking, maar sinds kort ook verkrijgbaar in 50ml.Na de grote vakantie, twee maanden met heel wat zon, merkte ik toch wat donkere vlekjes op mijn gelaat, vooral dan aan mijn jukbeenderen. Hoewel ik me altijd bescherm tegen de zon, waren deze toch zichtbaar vond ik. Het zijn natuurlijk onschuldige, lichtbruine pigmentvlekjes, maar vond het toch een beetje vervelend doordat ze zowat gegroepeerd waren. Ik heb ook af en toe ook wat littekens van puistjes.
Tijd dus om de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique boven te halen. Volgens Clinique is er met dit serum na twaalf weken een zichtbare vermindering van pigmentvlekken merkbaar, en komt er dan ook een egalere teint te voorschijn, maar de eerste resultaten zijn al na vier weken zichtbaar.
Ik gebruik het product nu ongeveer zes weken, en ik merk al een duidelijk verschil!

Dit serum bevat krachtige antioxidanten die pigmentvlekken gaan aanpakken, en geeft daarnaast ook een egale huid. Hij gaat de huid niet gaan uitdrogen of irriteren, het is veilig voor langdurig gebruik, tweemaal per dag, en dat voor elk huidtype.
Naast het vervagen van bestaande vlekken, gaat dit product ook het ontstaan van nieuwe vlekken tegen, maar niet vergeten, altijd zonnebescherming op doen als je in de zon komt!
Ook handig om weten, hij kan ook gebruikt worden op de handrug en de borst, want daar zijn ook sneller huidverkleuringen te zien doordat die, samen met het gelaat, het meeste aan de zon worden blootgesteld!

De Dark Spot Corrector is een heel fijn serum in een handige pompflacon, hij voelt licht en zacht aan op de huid. Je hebt maar heel weinig nodig om hem aan te brengen op je gelaat. Hij smeert makkelijk open en voelt aangenaam aan op de huid. Ik gebruik hem vooral 's morgens, maar je kan hem gerust 's morgens en 's avonds gebruiken!
Mijn huid is zacht en soepel en ik merk toch dat mijn teint er egaler uitziet en mijn pigmentvlekjes en littekens echt minder zichtbaar zijn.
Hij is niet goedkoop, maar ik zou zeggen als je echt last hebt van zichtbare vlekjes en/of littekens van acné dan gaat dit product zijn geld echt waard zijn voor jou!!

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector
30ml - €65 / 50ml - €93.10
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be


10 opmerkingen:

 1. Leuke review! Ik heb zelf (nog) geen last van pigmentvlekken, maar indien deze er wel komen, weet ik alvast wel product te gebruiken :)

  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb veel pigmentvlekken! (Verslaafd aan de zon) foei! i know! Ik ben wel benieuwd naar deze serum.. maar wel serieus prijzig!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou ook van de zon hoor, maar bescherming gebruiken is echt wel belangrijk!

   Verwijderen
 3. Het is inderdaad best prijzig, maar als het zijn werk doet zullen veel mensen het er zeker voor over hebben. Gelukkig heb ik zelf (nog) geen last van pigmentvlekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het ook en ik vind het echt slecht ruiken! Door de geur heb ik het eigl nooit langer dan een paar dagen geprobeerd.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is me eigenlijk niet echt opgevallen, maar doordat ze geen parfums toevoegen, is het echt wel de ingrediënten die je ruikt, en sommige mensen vinden dat niet altijd zo fijn! Maar is natuurlijk wel beter om huidreacties en dergelijke tegen te gaan!

   Verwijderen
 5. Ik ben eerlijk gezegd aangenaam verrast! Had niet verwacht dat het echt verschil zou geven. Good to know!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heeft al jaren een vaste plek in mijn routine!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake