Mogelijk gemaakt door Blogger.

Katy Perry Killer Queen

Ik ben sinds haar eerste nummer een grote Katy Perry fan! Ze maakt zo'n leuke muziek waar ik instant vrolijk van wordt! Ook haar persoonlijkheid zelf is super, ze blijft helemaal zichzelf en ziet er altijd top uit, en op één of andere manier wil ik altijd dat beetje Katy Perry in mezelf naar boven halen (hey, alleen in de auto met de muziek superluid kan iedereen goed zingen, toch?).
Maar door haar nieuwste geur Killer Queen te dragen, kan ik me ook een beetje Katy Perry wanen waar er wel mensen in de buurt zijn!Killer Queen is alweer het derde parfum van de superster, en is daarbij een waardige opvolger voor Purr en Meow!. Geen verwijzingen naar katten in deze parfumnaam, maar op het dopje van het flacon zie je wel een afbeelding van twee katten (ze stellen Katy's katten voor, nl. Kitty Purry & Krusty). Daarnaast vind je op de dop ook haar initialen, een kruisje en een muzieknoot en bovenaan een kroon, waarbij het toch echt een persoonlijk Katy flesje wordt, een echte must-have dus!

Het flesje zelf is supermooi en luxueus, hij komt in de vorm van een grote edelsteen in een fluweelrode kleur en is geïnspireerd op de scepter van een echte koningin. Je voelt je alvast een queen als je deze op kan spuiten! Een echte eye-catcher in je parfum collectie!
Ook het doosje van het parfum zelf ziet er al top uit, een rode verpakking vol gouden kroontjes.

De geur zelf is perfect voor herfst en winter, iets zwaarder maar toch heel draagbaar, warm en vrouwelijk. Ik ben meer van de lichte parfums dus ik had een beetje schrik deze op te doen, maar hij is heerlijk! Ik draag hem regelmatig en vind hem heel fijn!
Het parfum is geïnspireerd op rode fluweelbloemen. De dieprode kleuren en fluweelzachte textuur doen je direct denken aan een koninklijke mantel.

Topnoten: wilde bes, bergamot en pruim
Hartnoten: rode fluweelbloem, natuurlijke Arabische jasmijn en 'rainbow plumeria'
Basisnoten: kasjmier, natuurlijk patchoelihart en vloeibare praline.

Hij is heel betaalbaar en naast het parfum in verschillende formaten, is er ook een douchegel en een body lotion beschikbaar! Zeker eens gaan opspuiten in de winkel als je de kans vind, you'll love it!
Petra x

Katy Perry - Killer Queen
Eau de Parfum - 15ml (€17.50), 30ml (€27.50), 50ml (€37.50), 100ml (€49.50)
Body Lotion - 200ml (€12.50)
Shower gel - 200ml (€12.50)
Verkrijgbaar in de drogisterij, parfumerie, ...