Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win: een duoticket voor Disney's Planes in 3D

Deze winactie is afgelopen, de winnaar heeft een mailtje ontvangen!

Ik liet het jullie hier al weten, wij gingen onlangs naar de nieuwste Disneyfilm Planes! Superleuke film en ondertussen is mijn huis al helemaal ondergedompeld in de nieuwe vliegtuigwereld. The little guy was nog maar net jarig, dus Planes vliegtuigen vliegen hier al van een speciale baan naar beneden, een Dusty-knuffel gaat mee naar bed en Planes knutstelwerkjes schieten hier uit de grond, of liever vliegen door de lucht!
Hij is dus helemaal fan, en ik ook trouwens, vond het zelf een leuke film!
Heb je de film nog niet gezien, en wil je dolgraag in de vakantie nog eens een kijkje gaan nemen? Goed nieuws, ik heb een supersnelle wedstrijd voor jullie klaarstaan, waarmee je een duo-ticket kan winnen voor de Planes-film in 3D, lees snel verder!Voor wie nog niet goed weet waarover de film precies gaat, het is dus een animatiefilm van Disney, die zich afspeelt hoog boven de wereld van Cars. In de hoofdrol speelt Dusty, een razendsnel sproeivliegtuigje dat ervan droomt mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld. Maar Dusty is niet gemaakt om te racen, en hij heeft daarbij ook nog eens hoogtevrees.
Veel meer ga ik natuurlijk niet verklappen, anders is er niets leuk meer aan natuurlijk!

Hoe maak je nu kans op het duoticket?
Stuur razendsnel (!!) een mailtje naar petra @sprinklesonacupcake.com en vertel me waarom jij graag dit ticket zou willen winnen.
De winactie duurt maar tot dinsdag 29 oktober, middernacht, zo kan ik het ticket woensdagmorgen op de post doen, en kunnen jullie eventueel donderdag of vrijdag nog langs de cinema omdat het dan nog vakantie is, anders is het wel leuk op een woensdagnamiddag (hou wel in het achterhoofd, het ticket is niet geldig in het weekend).

Niet verplicht, maar wel leuk: Volg Sprinkles on a Cupcake via facebook, twitter of Bloglovin' en deel deze winactie of tweet: 'volg @PetraCupcake en maak kans op een duoticket voor de nieuwste Disney-film Planes: http://tiny.cc/khio5w'

Succes!! Petra x