Mogelijk gemaakt door Blogger.

Countryside+ Flanders Expo + Win één van de vijf gratis tickets!

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje ontvangen!

Op Flanders Expo in Gent loopt van donderdag 31 oktober t.e.m. zondag 3 november 2013 Countryside+.
Deze beurs staat in het teken van 'the authentic way of living', dus hét evenement voor iedereen wie houdt van de landelijke levensstijl!
Dat is zeker niet saai of enkel 'klassiek', authenticiteit heeft te maken met een manier van denken en leven. Een lifestyle die niet enkel beperkt is tot het buitenleven, want Country kan ook evengoed in de stad!
De beurs stelt daarbij zes duidelijke zones voor: Home and Inspiration, Green & Garden, Tips & Travel, Cook & Taste, Handmade & Homemade en Casual & Outdoor Wear.
Lees snel verder voor meer info, en hoe je kans kan maken op één van de vijf toegangstickets die ik op mijn blog mag weggeven dankzij Countryside.


Ik ging zelf al één maal naar de Countryside beurs, en ik vond het er heel gezellig! Het is een heel warme en feelgood beurs. Verschillende thema's komen aan bod, zo kan je heel wat tips en inspiratie opdoen, zowel voor je interieur en tuin, maar ook voor de keuken, waar je dan allerlei lekkere dingen kan proeven! Dit jaar is er een Zuiderse food market met authentieke kraampjes die ambachtelijke producten aanbieden.

Wat ik ook superleuk vind, de beurs heeft al een gezellige kerstsfeer, waarbij je ook de eerste kerstaankopen kan gaan doen! Alles wat op de beurs gepresenteerd wordt, kan ook aangekocht worden. Ook webshops zullen aanwezig zijn, waarbij je hun artikel dan ook eens live kan bewonderen! In het totaal zullen ruim 300 exposanten de verschillende thema's invullen.

Deze editie staat ook helemaal in het teken van 'made in Belgium' en daarnaast neemt textiel een prominente plaats in, als rode draad doorheen de hele woning én de beurs!
Ik ben alvast benieuwd want er zijn heel wat thema's die me echt aanspreken, dus ik ga zeker eens langs!

Zijn jullie van plan ook eens een bezoekje te brengen aan de beurs? Goed nieuws, jullie maken hier kans een gratis toegangsticket te winnen! Sprinkles on a Cupcake mag namelijk vijf tickets weggeven voor komende beurs!

Wat moet je daar nu voor doen?
♦ Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com en laat me weten waarom jij dolgraag dit ticket zou willen!
Niet verplicht maar zorgt voor een extra winkans (laat me ook zeker weten in je mail wat je extra gedaan hebt)
Volg Countryside via facebook
Volg Sprinkles on a Cupcake via facebook, twitter en/of bloglovin en like, deel en/of tweet: Volg @PetraCupcake en maak kans op één van de vijf toegangstickets tot Countryside+ in Flanders Expo Gent: http://tinyurl.com/ovougep'

Deze winactie loopt tot 23 oktober 2013, middernacht! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht!
Veel succes, Petra x

Countryside +
The authentic way of living
don 31.10 - zon 3.11.2013
elke dag van 10u tot 18u
Flanders Expo Gent
Meer info : countryside.be