Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maybelline Baby Lips

Ze waren al een hype in de rest van de wereld, en nu zijn de populaire lippenbalsems Baby Lips van Maybelline ook verkrijgbaar in ons land! Het zijn heerlijke lippenbalsems die er leuk en vrolijk uitzien, en in ons land zijn ze verkrijgbaar in vijf verschillende versies.
Ik toon jullie vandaag graag de roze variant, Pink Punch, en de groene, Mint Fresh.Waarom zijn ze nu zo populair? Wel ze hydrateren de lippen wel acht uur lang dankzij tal van anti-oxidanten en vitamines, zo blijven de lippen glad en gezond. Daarnaast bevatten ze een SPF20, die de lippen beschermen tegen het schadelijke effect van zonnestralen.

Ze zijn beschikbaar in vijf verschillende versies:
- Hydrate (blauw), met de geur van citroen en basilicum.
- Mint Fresh (groen), met een frisse muntgeur.
- Repair (geel), met de geur van kers en amandel.
Dan zijn er ook nog twee versies die naast het hydrateren ook de lippen van wat kleur voorzien!
- Cherry Me (oranje), met de geur van kersen en geeft een subtiele rode kleur af.
- Pink Punch (roze), met de geur van passievrucht met een touch of pink.

Ik heb dus de Mint Fresh (die zat in de verjaardagsbox van Deauty, lees hier), met een  heerlijke frisse muntgeur. Ik heb hem echt al veel gebruikt, hij is heel aangenaam.
Maar vorige week kreeg ik de Pink Punch in de bus, en ik ben sindsdien ook helemaal verkocht aan deze, hij gaat mijn handtas niet meer uit. Mijn lippen zijn superzacht en gehydrateerd, en daarbij hebben ze een mooie roze kleur. Heel handig om tussendoor of in de auto je lippen te voorzien van een kleurtje. Daarbij heeft hij ook een heerlijke fruitige geur!
Mijn lippen blijven inderdaad heel lang gevoed aanvoelen.

In het buitenland heb je nog veel meer varianten. Zo kreeg ik van Hanne een Baby Lips Color in Rose Addict uit Thailand cadeau. Deze is ook heel verzorgend en geeft daarbij een tintje aan de lippen. Hij geeft iets minder kleur af dan de Pink Punch, maar is toch wel iets meer verzorgend vind ik!

Ik ben sowieso fan van deze nieuwe lippenbalsems! Eén nadeel, ze zijn supermoeilijk te vinden in ons land. Ik ben ook al vaak op zoek gegaan in de plaatselijk Kruidvat, Di en Delhaize (daar zouden ze te vinden zijn), maar voorlopig zonder succes! Ik blijf verder zoeken, want ook de Repair staat nog op mijn verlanglijstje!
Als je ze spot, keep me posted!
Wat denken jullie van deze lippenbalsems? Naar welke versie gaat jouw voorkeur uit?
Petra x

Maybelline Baby Lips - € 3.99/st.