Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Win één van de drie Gift.be geschenkmanden!

Deze winactie is afgelopen!

Vandaag heb ik een leuke, en vooral lekkere, winactie voor jullie, in samenwerking met Gift.be.
Gift.be is een online giftshop, gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen en geschenken in België. Daarbij hebben ze nu ook een 'same day gift delivery', wat betekent als je je geschenk voor 9u30 besteld, het diezelfde dag nog geleverd wordt eender waar in België, en dit zelf gratis voor bestellingen vanaf €50.

Jullie maken dus via Sprinkles on a Cupcake kans op één van drie mooie geschenkmanden van Gift.be ter waarde van €75. Daarin vind je oa. lekkere Jules Destrooper koekjes, Oxfam Fairtrade koffie, Choc-o-Lait en nog meer lekkers!
Wat moet je doen om kans te maken?
Gift.be maakte een speciale wedstrijdpagina aan. Daarbij hoef je gewoon de 'Agree to terms' aan te klikken zodat Gift.be je kan contacteren als je gewonnen hebt. Je kan ook, optioneel, kiezen om mails van Gift.be te ontvangen, maar dat is natuurlijk niet verplicht.
Ook niet verplicht, maar zorgt wel voor een extra winkans, is de facebookpagina van zowel Sprinkles on a Cupcake als Gift.be te liken! Maar dit kan allemaal via de wedstrijdpagina:
Klik hier en maak kans op een geschenkmand van Gift.be in samenwerking met Sprinkles on a Cupcake.

Deze winactie is geldig voor Belgische deelnemers en loopt tot 30 oktober 2013. De drie winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.
Veel succes!
Petra x