Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Kérastase Nutritive Irisome

Deze winactie is afgelopen, de winnaars werden gecontacteerd via mail!

Het wordt kouder en niet alleen je huid kan dan droger worden, maar ook je haar kan ook heel droog gaan aanvoelen. Perfect om dat aan te pakken is het nieuwe gamma van Kérastase: Nutritive Irisome, geschikt voor droog tot zeer droog haar.
De formule bevat de anti-oxiderende kracht van de wortels van de irisbloem, wat het de eerste haarverzorgingsformule maakt dat een netwerk van voedingsreserves creëert en het haar immuun maakt tegen uitdroging!
In het gamma vind je shampoo's, een conditioner en haarmaskers, maar de twee nieuwe must haves uit deze collectie zijn de Immersion Nutritive en de Touche Perfection, die je hier op de blog ook beide kan winnen.
Lees dus snel verder voor meer info!

♦ Kérastase Immersion Nutritive
Dit product is een pre-verzorging voor het haar, die extreem droog haar een overvloed aan voeding schenkt.
Het is dus een verzorging die je gebruikt voor de shampoo, gewoon aanbrengen op droog of licht bevochtigd haar. Verdeel het product goed over de lengten van het haar en laat het even inwerken. Daarna uitspoelen en je haar wassen met shampoo. Je haar wordt soepel, egaal en extra gevoed!
Ik heb dit product zelf niet uitgeprobeerd, maar klinkt me echt heel fijn als je last hebt van extreem droog haar.

♦ Kérastase Touche Perfection
Dit product is een vollermakende balsem voor droge punten. Hij voedt en verzacht je haar en maakt het terug glad.
Hij geeft onmiddellijk resultaat, want je kan het aanbrengen waar en wanneer je wilt. Gewoon tijdens de dag op droog haar, hij geeft je haarpunten als het ware een onmiddellijke boost van voedingsstoffen.
Gewoon een kleine hoeveelheid laten smelten tussen de vingertoppen en aanbrengen op de haarpunten.

Ik testte deze uit en vind het een heel handig product. Het is compact, kan inderdaad makkelijk mee in de handtas, zorgt voor een frisse toets en je haarpunten voelen inderdaad direct gladder aan, perfect want haarpunten zijn toch droger en fijner dan de rest van de lokken!

Meer info over dit gamma vind je ook op de Kérastase website.
Ben je nu zelf benieuwd geworden naar één van deze twee must-haves en wil je ze dolgraag eens uitproberen? Dat kan, ik mag namelijk één Kérastase Immersion Nutritive t.w.v. €38.50 en één Kérastase Touche Perfection t.w.v. €28.90 weggeven, er zullen dus twee lucky winnaars zijn!

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg Sprinkles on a Cupcake via Facebook, Twitter of Bloglovin' en like, deel of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op één van de twee Kérastase Nutritive Irisome producten: http://tiny.cc/a1vg5w'
♦ Stuur daarbij een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com om te laten weten waar je me volgt en naar welk product je voorkeur uitgaat en waarom je dit dan ook graag zou willen winnen.

Deze winactie is enkel geldig voor Belgische deelnemers, en loopt tot 7 november 2013, middernacht. De winnaars worden random gekozen en persoonlijk op de hoogte gebracht!
Veel succes, Petra x