Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wella Pro Series heet nu Vidal Sassoon Pro Series

Jullie kennen ongetwijfeld de Wella Pro Series haarproducten, ik heb er hier alleszins vaak over geschreven en was vol lof over de producten. Als je nu op zoek gaat naar de producten ga je ze niet meer tegenkomen, toch niet onder dezelfde naam. Vanaf nu heet Wella Pro Series namelijk Vidal Sassoon Pro Series, waarbij het vijftigjarige succesverhaal van de populaire kapper Vidal Sassoon gevierd wordt.
De collectie bestaat uit vijf verzorgingsgamma's die zich richten op elk type haar, een stylingsgamma en daarnaast ook een gamma haarkleurproducten.
Ik testte een shampoo en conditioner, dus lees zeker verder voor mijn ervaringen!

Naast verschillende haarsprays en mousses bij de styling, vind je voor de verschillende haartypes shampoo en conditioner, zo is er de Color Collection, de Volume Collection, de Brilliance Collection, de Repair Collection die ook een masker bevat, en de Frizz Control Collection die ook een leave in balm in het gamma heeft.
Ik testte de Shampoo en conditioner uit de Volume Collection uit!

In deze collectie vind je dus een shampoo en een conditioner, beide lichtgewicht formules die zorgen voor extra volume en voorkomen dat de punten vroegtijdig afbreken.
Door die lichte formules voelt het haar ook echt niet zwaar aan, waardoor het dus luchtiger en losser gaat uitzien, waardoor je zo het uitzicht hebt van meer volume.

Ik vind het hele fijne producten, heel betaalbaar en mijn haar voelt supergoed aan. Het volume op zich, wel, laat me wel zeggen dat er een wervelwind moet passeren om mijn haar van meer volume te voorzien, dus daar verwacht ik nooit mirakels, en enkel een shampoo en conditioner doen het dan zeker niet voor mij.
Wat me wel heel erg opvalt, is dat mijn haar inderdaad heel licht aanvoelt, en ook echt heel erg zacht is. De eerste dagen dat ik deze producten gebruikt had, blijf ik zelf maar aan mijn haar voelen omdat het verschil echt merkbaar was. En ik gebruikte dan enkel een haarolie na het wassen, maar dat doe ik altijd.

Ook het gebruik is prima, handige flacons, makkelijk te doseren en de shampoo doet echt zijn werk. Het schuim goed, I love that, en je voelt dat je haar ook proper is. Maar een conditioner is zeker nodig om je haar zacht en glad te maken. Je merkt echt dat de conditioner ook een hele lichte formule heeft.

Wat denken jullie van deze producten? Met welke shampoo/conditioner gaan jullie momenteel aan de slag?
Petra x

Vidal Sassoon Pro Series - verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2013
Shampoo - €3.99/st.
Conditioner - €3.99/st.
Masker - €4.99/st.
Stylingsproducten - €4.99/st.