Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy Nails - Elfi De Bruyn

My sweet friend Elfi heeft een boek geschreven, en het weerspiegelt helemaal hoe ze zelf is: bubbly, kleurrijk, vrolijk, sweet en met heel wat leuke nageltjes!
Het boek heet Happy Nails, en staat vol tips en tricks voor vrolijke nagels in een handomdraai!
Ik mocht deze week op haar boekvoorstelling aanwezig zijn en ik geef jullie vandaag wat meer info!Naast heel wat nail art diy-tips, legt ze ook uit welke tools je allemaal nodig hebt om aan de slag te gaan of hoe je bv. zelf een dotting pen kan maken.
Daarnaast vind je in het boek heel wat tips voor verzorging van je nagels, de basic eigenlijk zoals een manicure en pedicure maar ook hoe je zelf een handmasker en voetenscrub kan maken, hoe je een gebroken nagel kan herstellen, hoe je je nagels best vijlt én lakt of welke kleur nagellak nu het beste bij jou past! Superhandig allemaal!
Ik ging alvast voor roze, glitters en natuurlijk een happy face ;)

Hier zie je mijn nagels op Elle.be in het artikel over het Happy Nails boek!

Maar het boek draait natuurlijk over Happy nagels, dus je vind er meer dan 47 nail art tips, stap voor stap uitgelegd en eigenlijk helemaal niet moeilijk! Van stipjes en studs op de nagels tot glitter, leopard of ja natuurlijk cupcake & sprinkles! En dat zijn dan maar een paar dingen die ik deel die je in het boek kan vinden.
En het is happy inderdaad, je wordt er vrolijk van en de tips zijn ook heel makkelijk, je wilt direct aan de slag gaan!

Het is zo'n boek dat je in huis moet hebben, of het ideale kerstcadeautje! Wetende dat het maar €12.99 kost, kan je het echt niet laten liggen! Vanaf 1 november is het beschikbaar in de winkels, maar je kan het al bestellen via bol.com of via Elfi's blog Glam at Heart.
Wil je graag een gesigneerd exemplaar, Elfi zit vrijdag op de boekenbeurs, dus allen daarheen zou ik zeggen!

Ik heb ondertussen al een boek thuis, en ik voel me zo vereerd er ook met naam in te staan bij het dankwoord. Mijn versie is alvast gesigneerd met een persoonlijke boodschap, dus het krijgt hier een mooi plaatsje in mijn boekencollectie!
Bedankt lieve Elfi, en heel veel succes met je prachtige boek, so proud!

Wat denken jullie van dit toffe boek?
Petra x

Happy Nails - Elfi de Bruyn - uitgeverij Lannoo - €12.99
Verkrijgbaar in de boekenwinkel vanaf 1 november 2013
Meer leuke artikels vind je ook op de blog van Elfi (waar je ook het boek zelf kan bestellen): Glam at Heart