Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Instant French Manicure Pen

Een onberispelijke French manicure in slechts één stap? Het is mogelijk! Geen gepruts meer met valse tips op je nagels, gelnagels, die je nagels dan ook erg kapot maken, of een onhandig nagellak-borsteltje om de witte kleur aan te brengen vooraan op je nagels. Nu is er de French Manicure Pen van Dior.
Ik dacht dat ik niet zo fan was van de look, maar als ik het zo op mijn nagels zag, vond ik het er heel verzorgd uitzien!

Het gaat inderdaad heel makkelijk om aan te brengen op de nagels. Hij heeft een speciale punt waardoor er snel en makkelijk een wit randje op je nagels kan aangebracht worden, door gewoon de punt van de pen over het uiteinde van de nagel te laten glijden.
Je schudt wat met het pennetje en daarna druk je op de achterzijde totdat er witte nagellak uitkomt. In het begin moet je redelijk lang drukken, maar dat is normaal, daarna gaat het allemaal gewoon veel vlotter.

Ik vind het effect wel leuk en geslaagd, en het is inderdaad veel handiger om aan te brengen dan bijvoorbeeld met een kwastje. Ik werkte de nagel af met een topcoat om de gehele nagel wat meer te laten blinken, maar eigenlijk lijkt het me misschien nog mooier om over de gewone nagel en de witte rand te gaan met een hele lichtroze kleur, om een iets meer natuurlijk resultaat te bekomen.
Ik vind het alvast heel verzorgd ogen, en het is helemaal workproof!

Wat denken jullie ervan? Gaan jullie nog voor een French Manicure look, en wat gebruiken jullie ervoor?
Petra x

Dior French Manicure Pen - €25.50
Verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 4 september 2013.