Mogelijk gemaakt door Blogger.

Donderdag = Sportdag

Vanaf nu ga ik op donderdagavond een uurtje sporten! Ja, je hoort het goed, hoewel ik helemaal niet sportief ben aangelegd ga ik vanaf nu elke week trouw mee met één van mijn besties! Vorige week was de eerste les, en ik moet zeggen, ik vond het echt wel leuk en verschoot er nog van hoeveel conditie ik eigenlijk nog had, haha!

Als mama van een zesjarig jongen, en met een drukke job waarbij ik alles behalve stil moet zitten, heb ik natuurlijk wel al heel wat beweging op een dag!
Maar tijdens mijn donderdags uurtje train ik vanaf nu ook andere spieren, spieren waarvan ik niet eens meer wist dat ze bestonden (dat ondervond ik vorige week vrijdag maar al te goed), dus ik hoop vanaf nu wat sportiever door het leven te gaan.

Op donderdag moeten jullie dus alvast geen nieuw artikeltje op de blog verwachten (klaagtweets achteraf of op vrijdag, die kunnen waarschijnlijk wel verschijnen).
Oké, nu ga ik alvast mijn sportoutfit gaan aantrekken (wat geen makkelijke opgave is, want ik heb niet eens een echte sportbroek, degelijke sportschoenen en dergelijke, maar ik kan me voorlopig nog behelpen).

Gaan jullie vaak sporten?
Petra x