Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique: Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique, een serum die een egale huidskleur creëert. Weg dus met donkere vlekken, ouderdomsvlekken en littekens van puistjes.
Hij was al verkrijgbaar in een 30ml verpakking, maar sinds kort ook verkrijgbaar in 50ml.Na de grote vakantie, twee maanden met heel wat zon, merkte ik toch wat donkere vlekjes op mijn gelaat, vooral dan aan mijn jukbeenderen. Hoewel ik me altijd bescherm tegen de zon, waren deze toch zichtbaar vond ik. Het zijn natuurlijk onschuldige, lichtbruine pigmentvlekjes, maar vond het toch een beetje vervelend doordat ze zowat gegroepeerd waren. Ik heb ook af en toe ook wat littekens van puistjes.
Tijd dus om de Even Better Clinical Dark Spot Corrector van Clinique boven te halen. Volgens Clinique is er met dit serum na twaalf weken een zichtbare vermindering van pigmentvlekken merkbaar, en komt er dan ook een egalere teint te voorschijn, maar de eerste resultaten zijn al na vier weken zichtbaar.
Ik gebruik het product nu ongeveer zes weken, en ik merk al een duidelijk verschil!

Dit serum bevat krachtige antioxidanten die pigmentvlekken gaan aanpakken, en geeft daarnaast ook een egale huid. Hij gaat de huid niet gaan uitdrogen of irriteren, het is veilig voor langdurig gebruik, tweemaal per dag, en dat voor elk huidtype.
Naast het vervagen van bestaande vlekken, gaat dit product ook het ontstaan van nieuwe vlekken tegen, maar niet vergeten, altijd zonnebescherming op doen als je in de zon komt!
Ook handig om weten, hij kan ook gebruikt worden op de handrug en de borst, want daar zijn ook sneller huidverkleuringen te zien doordat die, samen met het gelaat, het meeste aan de zon worden blootgesteld!

De Dark Spot Corrector is een heel fijn serum in een handige pompflacon, hij voelt licht en zacht aan op de huid. Je hebt maar heel weinig nodig om hem aan te brengen op je gelaat. Hij smeert makkelijk open en voelt aangenaam aan op de huid. Ik gebruik hem vooral 's morgens, maar je kan hem gerust 's morgens en 's avonds gebruiken!
Mijn huid is zacht en soepel en ik merk toch dat mijn teint er egaler uitziet en mijn pigmentvlekjes en littekens echt minder zichtbaar zijn.
Hij is niet goedkoop, maar ik zou zeggen als je echt last hebt van zichtbare vlekjes en/of littekens van acné dan gaat dit product zijn geld echt waard zijn voor jou!!

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector
30ml - €65 / 50ml - €93.10
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be