woensdag 2 oktober 2013

Dior Instant French Manicure Pen

Een onberispelijke French manicure in slechts één stap? Het is mogelijk! Geen gepruts meer met valse tips op je nagels, gelnagels, die je nagels dan ook erg kapot maken, of een onhandig nagellak-borsteltje om de witte kleur aan te brengen vooraan op je nagels. Nu is er de French Manicure Pen van Dior.
Ik dacht dat ik niet zo fan was van de look, maar als ik het zo op mijn nagels zag, vond ik het er heel verzorgd uitzien!

Het gaat inderdaad heel makkelijk om aan te brengen op de nagels. Hij heeft een speciale punt waardoor er snel en makkelijk een wit randje op je nagels kan aangebracht worden, door gewoon de punt van de pen over het uiteinde van de nagel te laten glijden.
Je schudt wat met het pennetje en daarna druk je op de achterzijde totdat er witte nagellak uitkomt. In het begin moet je redelijk lang drukken, maar dat is normaal, daarna gaat het allemaal gewoon veel vlotter.

Ik vind het effect wel leuk en geslaagd, en het is inderdaad veel handiger om aan te brengen dan bijvoorbeeld met een kwastje. Ik werkte de nagel af met een topcoat om de gehele nagel wat meer te laten blinken, maar eigenlijk lijkt het me misschien nog mooier om over de gewone nagel en de witte rand te gaan met een hele lichtroze kleur, om een iets meer natuurlijk resultaat te bekomen.
Ik vind het alvast heel verzorgd ogen, en het is helemaal workproof!

Wat denken jullie ervan? Gaan jullie nog voor een French Manicure look, en wat gebruiken jullie ervoor?
Petra x

Dior French Manicure Pen - €25.50
Verkrijgbaar in de parfumerie vanaf 4 september 2013.

10 opmerkingen:

 1. Het resultaat bij jou is echt erg mooi! Ik heb te korte nagels om zo'n mooi effect te verkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het idee leuk, alleen jammer genoeg ziet het er niet zo strak uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lijkt me niet makkelijk om een strak lijntje te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sowieso work proof maar niet mijn favoriete nagellook, geef mij maar een neutraal nude kleurtje :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt niks, het ziet er veel te opvallend fake uit :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan het witte randje denk ik gewoon maken met witte nagellak of een witte striper. Da's ook vele malen goedkoper ;-) al is zo'n pen natuurlijk heel erg handig. Ik denk niet dat ik hem persoonlijk nodig zal hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me nog steeds niet eenvoudig om zo'n recht lijntje te trekken! ^^

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram